JUNI: Zomermaand!

Vanaf 1 juni op Fashionchick.nl: de zomer maand!

Maand juni staat bij fashionchick.nl in het teken van de zomer! De eerste zonnestralen zijn al lekker vroeg gekomen dit jaar. Fijn, iedereen is altijd vrolijker als de zon schijnt. Ook kan je een frisse wind door je kast gooien, alle truien weer naar achter verplaatsen en de jurkjes weer tevoorschijn toveren! Kortom tijd voor nieuwe zomerkleding tips en natuurlijk winacties.

De leukste zomer merken als Havaianas willen wij ook in het zonnetje zetten, deze hebben superleuk en unieke bikini's voor de echte Fashionchick!

Wat je ook veel gaat zien deze zomer zijn lang jurken, veel kleuren (van romantisch pastel tot vrolijk geel, oranje en rood) en lekker veel luchtige materialen!

Op naar een fashionable zomer!

Liefs,

Ellen

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • Renate 8 jaar geleden

    Er zijn erg leuke sieraden te vinden in de 1 euro-shops en prikkie winkels. Vaak kun je door twee armbanden te combineren en/of er een eigen draai aan te geven vele euro's besparen!! Koop lint, veertjes een paar gekke hangers en stop die tussen een eenvoudige armband. Voila je modieuze en goedkope accessoire is in no-time up to date.. SUCCES verzekerd.

  • Ellie 8 jaar geleden

    leuk die schoenen van friis