Juli: Inpakken en wegwezen

Ik zou mezelf nooit (nooit!) omschrijven als reislustig type maar ook ik ervaar één, misschien twee, keer per jaar een kriebel die iets weg heeft van reislust. Ook nu. Nee, ik hoef geen wilde avonturen te beleven. En ik waardeer mijn eigen huis ook zonder dat ik weken met helemaal niets heb geleefd. Heus. Ik wil gewoon dolgraag naar een plek waar A. de zon schijnt, B. ik kan shoppen, mocht ik de aandrang voelen en C. de cocktails niet ál te duur zijn. Ik ben niet de enige die in juli deze kriebels ervaart, het gonst ervan op de redactie. We wisselen vakantiebestemmingen uit, shoppen nog wat bikini's tussendoor en kunnen niet vaak genoeg roepen hoeveel nachtjes we nog moeten slapen tot we in het vliegtuig stappen. Je snapt het al; Fashionchick staat deze maand in het teken van vakantie!

juli zomerkleding vakantie

Say hello to summer!

Wat houdt dat in? We helpen je natuurlijk met het inpakken van je o-zo stijlvolle koffer. Van strandjurken tot shorts, van badpakken tot sandalen en van zonnebrandcrème tot strandtassen; wij zorgen dat je niets vergeet. En we zorgen ervoor dat de inhoud van je koffer naadloos aansluit op je bestemming. Of je nu gaat zonnen op Ibiza of een city trip maakt naar Kopenhagen. We gaan zomerse beautyproducten voor je testen zodat je precies weet welke jouw huid en haar het beste beschermen tegen de brandende zon. Je leest hier alles over de vetste festivals en verwennen je met de beste giveaways. Blijf jij deze zomer in het zonnige Nederland? Ook dan moet je hier zijn! Want wat draag je eigenlijk naar je werk als het 30 graden is? Blijf ons dus volgen, ook als de zon schijnt. Wij helpen je stijlvol de zomer door!

Here comes the sun

Denim Dream OverallModeMusthaves ModeMusthaves
€ 39,95 € 24,00
TWINTIP MELON Bikini blackTwintip Zalando
€ 24,95 € 17,47
sandalen in rood - RAINBOWRainbow Bonprix
€ 17,99 € 9,99
TopOnly V&D
€ 16,95 € 12,00
SUITSUIT Koffers Fabulous Fifties 20 inch Spinner GroenSuitSuit The Little Green Bag
€ 119,95
VILA shortVila wehkamp.nl
€ 21,95 € 14,95
Reiss Jose strohoed met zwarte biesReiss de Bijenkorf
€ 70,00 € 46,00
KimonoYes or No V&D
€ 34,99 € 19,00
Topshop RIP MOM Jeans shorts whiteTopshop Zalando
€ 41,95 € 33,56
Piure witte leren sneakersPiure Intreza
€ 79,99
SuitSuit Kofferhoes StatementSuitSuit Bagage Online
€ 24,95
Maxi jurk streep blauwMiss Etam Miss Etam
€ 19,99
RoC Soleil Protexion Spray SPF30RoC Leef.nl
€ 17,23
Banana Moon strandjurkBanana Moon wehkamp.nl
€ 79,95
Sacha leren sandalenSacha wehkamp.nl
€ 69,99

Onmisbaar voor je vakantie: koffers! Je maakt nu kans op een fantastische driedelige kofferset van SUITSUIT, lees hier meer!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer