Juli: Fashion op vakantie - Hello Holiday!

Bikini, slippers en zomerjurken. Het is weer tijd om onze koffers te pakken. "Fashion op vakantie" is een maandthema dat ik heel letterlijk neem. Als dit artikel online komt, zit ik namelijk niet achter mijn computer op het Fashionchick hoofdkwartier in Amsterdam, maar sta ik met beide voeten op Amerikaanse bodem. En ik ben niet de enige. Komende maanden pakken we onze koffer om te relaxen tussen nieuwe culturen.

vakantie
CC: ASOS Maxi rok - Baggy top - Goldie trouser

De bodemloze koffer

Extra bikini in de koffer. En er weer uit. Vestje erbij. Die jeans er dan uit. En waar moet die toilettas? De jaarlijkse inpaksessie maakt ons lichtelijk moedeloos. We're no Mary Poppins en onze koffer eindigt dus gewoon in koud, hard plastic. Dit jaar gaan we slim inpakken met multifunctionele zomerkleding en andere ruimtebesparende trucs. Wij zullen je deze maand alles leren om zonder bodemloze reistas toch je hele fashionchecklist voor de zomer van 2012 mee te zeulen naar de plaats van bestemming.

Deze maand stomen wij onze bezoekers klaar voor stedentripjes naar modesteden waar we de beste wijn en pasta voorgeschoteld krijgen. We bereiden jullie voor op avontuurlijke backpackreizen en trips naar maagdelijk witte stranden waar je -naar de oeroude Kinderen voor Kinderen hit- met je billen bloot melk uit een kokosnoot drinkt. En dat allemaal in stijl.

Fashion op vakantie

Oorbellen
ASOS
€16,29
Roxy bikini
WEHKAMP
€64,99 €54,95
Top Ydence
HIP VOOR DE HEB
€49,95
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/310178-0100_5?$productOverview2$Jurk Ax Paris
NELLY.COM
€49,95
Zonbescherming Biodermal
DE BIJENKORF
€8,00
Sandaal Madden Girl
SARENZA
€54,99
Top Ydence
HIP VOOR DE HEB
€54,95
Zonnebril Ray-Ban
DE BIJENKORF
€195,00
Reistas Brics
LUCCY
€205,00
Witte short Jane Norman
ZALANDO
€41,95
Friendship bracelets
FASHIONOLOGY
€15,00
Koraalkleurig sandaaltje
ASOS
€21,72

Wat is je eindbestemming deze zomer en welk fashionitem neem je daar zeker mee naar toe?

liefs, Marlies Bax,