Fashionnews

Jonge designers beleven hun eerste keer op FashionWeek Amsterdam

Marlies, 10 juli 2014

Jonge designers beleven hun eerste keer op FashionWeek Amsterdam

Betreed jij dit jaar voor het eerste de heilige gronden van FashionWeek? Dan ben je niet alleen. Want met het Vodafone Firsts Fashion LAB geeft Vodafone jonge designers een kans hun eerste stapjes richting het grote succes te zetten. En dat blijft door de Vodafone's mobiele technologie niet alleen zichtbaar voor het modepubliek van FashionWeek. 

Amsterdam Fashionweek

Fashion Firsts

Met Vodafone Firsts Fashion LAB programma helpen FashionWeek Nederland en Vodafone de nieuwe generatie designers hun ultieme droom te realiseren: hun eerste fashion show op de professionele catwalk van FashionWeek Amsterdam. Het programma bestaat uit workshops, presentaties en bijeenkomsten die jonge modeondernemers helpen hun collecties werkelijkheid te maken. Van 10 tot en met 14 juli staan ze voor het eerst op een professioneel podium om hun werk aan de wereld laten zien.

Sla jij groen uit van jaloezie dat je dit alles moet missen? Niet nodig! Je volgt alle First fashion shows via een livestream in de Vodafone FashionWeek app. Deze app krimpt FashionWeek Amsterdam tot clutch-formaat. Je vindt er naast de live stream een overzicht van het complete programma en de laatste nieuwtjes rondom Neerlands grootste modefeestje. Geen draadje mode missen dus. Vraag jij je juist af hoe je overzicht houdt met ál die uitnodigen en evenementen? Fashionweekbezoekers hobbelen met de gepersonaliseerde kaart naar de leukste feestje bij hen in de buurt. De app navigeert ze door de bonte wirwar van mogelijkheden die MBFWA te bieden heeft. Je hoeft alleen nog die outfit te kiezen. De Vodafone FashionWeek app is voor Android en iPhone te downloaden via Google Play of de iTunes Store.

FashionWeek is calling...

River Island HARVEY Kokerrok ZwartRiver Island Zalando
€ 39,95
GUNS UP MUSCLE TEE OPEN BACKNola.Nova KledingNola Nova
€ 44,95 € 25,00
Barry M Lip Paint - 62 Vibrant PinkBarry M. The Make Up Spot
€ 3,95
Snake boxBulaggi The Little Green Bag
€ 49,50
NLY Shoes Block Heel SandalNelly Shoes Nelly.com
€ 39,95
Your Boyfriend CalledModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95 € 4,95

Hoe beleef jij FashionWeek Amsterdam? En bezoek jij Vodafone Firsts Fashion LAB?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer