Fashionnews

Jij gaat nú 21 oktober groots omcirkelen in je agenda

Sharon, 15 oktober 2017

Jij gaat nú 21 oktober groots omcirkelen in je agenda

Arena

Van 18 t/m 22 oktober is het weer zover: de 22e editie van het Amsterdam Dance Event, het ADE. Als trotse Nederlanders hebben wij in de hoofdstad van ons kleine kikkerlandje een van de grootste EDM festivals en conferenties du monde en je weet wat dat betekent: 5 dagen lang feesten en losgaan op de beats van de crème de la crème uit de DJ wereld. De afgelopen dagen hebben we je alvast een voorproefje gegeven van de geweldige feesten die er worden gegeven, maar ADE zou ADE niet zijn als ze niet zouden eindigen met een true big bang: het Amsterdam Music Festival (AMF) op 21 oktober in de Amsterdam ArenA wordt dé grote knaller van het event om de week volledig in stijl af te sluiten. En daar wil jij bij zijn, geloof ons.

Want kosten noch moeite worden gespaard om dit feest finaal om te toveren tot één groot bolwerk van topartiesten, indrukwekkende lichtshows en spectaculaire visuals. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald to make this edition one to remember. En niet zonder reden, o-nee, want dit festival viert z’n vijfjarig jubileum! En dat is wel een feestje waard, zouden we zo zeggen. Van Neerlands trots tot buitenlandse grootheden, bereid je vast voor op een line-up waar je u tegen zegt. Armin van Buuren draait back to back met Hardwell,. Uniek want de heren hebben nooit eerder samen opgetreden! Daarnaast David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Yellow Claw, allemaal gaan ze jou namelijk meenemen op die ultieme music trip samen met je vrienden. Gezelligheid met een hoofdletter G tot in de vroege uurtjes, gegarandeerd!

Daarbij wordt ook nog eens de nr.1 DJ ter wereld bekend gemaakt. En dat tegenover een publiek van tienduizenden mensen. Je begrijpt, dit is een feest waar je ab-so-luut bij moet zijn geweest. Je wilt namelijk niet de enige zijn op maandagmorgen bij het koffiezetapparaat die hier niet over mee kan praten. Enige minpunt is dat de VIP Tickets al uitverkocht zijn. Kun je nagaan hoe snel het gaat. Maar dat maakt ons helemaal niets uit, want met een regulier ticket zijn wij ook blij als een klein kind. Daarbij gaan we het nog even nét iets mooier voor je maken. Kan dat? Ja, dat kan. En wel zo: wij hebben een fijne korting voor je geregeld van €7,- per ticket! Een ticket kost nu nog maar €70,- in plaats van €77,-. Kijk, daar worden wij blij van. Jij toch ook? Dus bestel snel die kaarten, voordat ook de reguliere tickets zijn uitverkocht. Tot 21 oktober in de Amsterdam ArenA! 

tickets

Zo ben jij party proof

Bordeauxrode geplooide playsuit met lange mouwen en ruchesRiver Island River Island
€ 80,00
L'Oréal Paris x Balmain Color Riche Lipstick - 355 DominationL'Oréal The Make Up Spot
€ 14,99
Mango transparante topMango wehkamp.nl
€ 35,99
Buffalo Necklace - GoldMy Jewellery My Jewellery
€ 19,95
Dr. Martens Zwarte Boots met Zwart StikselDr. Martens Torfs
€ 170,00 € 137,70
RIPPED HIGH WAISTED JEANS-XLComegetfashion Comegetfashion
€ 37,95

Heb je onze andere acties voor dance events al gezien? Stuk voor stuk met een fijne korting! Party on!

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Lees meer