menu
oslo skin lab collageenpoeder collageensupplement huidverjonging elasticiteit
Beauty

Je mooiste zomerhuid met Oslo Skin Lab

Sylvia, 23 mei 2022

Het is een van de grote beautytrends van het moment: het gebruik van een collageensupplement dat je dagelijks inneemt. Wereldwijd zijn veel gebruikers enthousiast, met lovende reviews over glowing skin en minder cellulite. Kan zo'n poedertje ook iets voor jouw huid doen deze zomer? 

Voor een gladde summer skin

Zoals je dagelijks een multivitamine voor je gezondheid in kunt nemen, zijn er nu ook diverse supplementen die je voor je huid kunt innemen. Een voorbeeld daarvan is collageen. Dat is niet zo gek, want uit onderzoek is gebleken dat het rimpels vermindert en zelfs ook cellulite minder zichtbaar maakt. En als je daar nu mee begint, heb je daar komende zomer nog veel voordeel van.

Wat is collageen eigenlijk?

Collageen is een eiwit dat van nature in ons hele lichaam voorkomt als onderdeel van het bindweefsel. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je huid stevig en elastisch is. De natuurlijke afname van collageen in je huid wordt versneld door bepaalde factoren - zoals uv-straling in de zomer - met rimpels en een verslapte huid als resultaat. In supplementen worden verschillende soorten collageen gebruikt, meestal is dat afkomstig van de huid van vissen of koeien. Beide worden hier niet voor afgemaakt; het gaat om een restproduct dat anders zou worden weggegooid.

Shock: vanaf je 25e neemt de productie van collageen af 

Al vanaf je 25e neemt de hoeveelheid collageen, die verantwoordelijk is voor een stevige en gladde huid, met 1 procent per jaar af en begint het natuurlijke verouderingsproces. Er verschijnt een lijntje hier en een kraaienpootje daar. Vanaf je veertigste komt daar ook huidverslapping bij. Wil je dit verouderingsproces vertragen, dan zou het gebruik van een supplement op basis van collageen iets voor jou kunnen zijn. Niet dat het je ineens 20 jaar jonger maakt, maar het draagt wel bij aan een effectieve huidverzorgingsroutine, vooral als je het innemen van collageen combineert met een gezond eetpatroon en een dito levensstijl.

Mooi van binnenuit met The Solution Beauty Collagen

Een voorbeeld van een collageensupplement dat je huid mooier maakt, is The Solution™ van Oslo Skin Lab. Dit is een smaakloos poeder dat je kunt mixen door al je eten of drinken. Het bevat Verisol, een gehydrolyseerd collageenpoeder afkomstig van koeienhuid. Je gebruikt een sachet per dag en het werkt zo: wanneer je collageenpoeder inneemt, wordt het verteerd tot kleinere moleculen die worden opgenomen in je dunne darm. Vandaaruit worden ze opgenomen in de bloedbaan en kunnen ze naar je huid worden getransporteerd. Huidcellen worden van binnenuit gemaakt dus wat je in je lichaam stopt is belangrijk voor de gezondheid van de huid. Met een collageensupplement zorg je er zo voor dat je huid een betere conditie krijgt én houdt, zeker wanneer je er al tussen je 25e en 30e mee begint.

Nu aan de slag met The Solution™ voor een mooie zomerhuid

Een groot voordeel van de inname van collageen is dat het zich niet beperkt tot de huid van je gezicht en hals. Je zult merken dat niet alleen de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht minder diep worden, de huid over je hele lichaam (decolleté, handen, buik, billen, dijen) wordt elastischer, zachter en gladder van structuur. En dit effect bereik je al na zes tot acht weken! Dat dit geen loze kreet is, bewijst wetenschappelijk onderzoek: de rimpeldiepte bijvoorbeeld was bij de deelnemers na acht weken gebruik gemiddeld met 20% afgenomen. Met The Solution™ kun je niet alleen rimpels voorkomen maar ook bestaande 'repareren' en dat komt goed uit in de zomer. Uv-straling - en dan in het bijzonder uv-A straling - is namelijk de grootste veroorzaker van huidveroudering.

Cellulite minder zichtbaar

Uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat door dagelijkse inname van The Solution Beauty Collagen niet alleen rimpels afnamen, maar ook de zichtbaarheid van cellulite verminderde. Dat red je misschien niet meer deze zomer - het verschil was te zien na zes maanden gebruik van The Solution™ zichtbaar op de buik, benen en billen - maar hoe fijn is het dat je nu ook gericht van binnenuit cellulite tegen kunt gaan. Nog meer goed nieuws: uit kleinere studies kwam naar voren dat er ook een positief effect werd waargenomen op het gebied van haar en nagels (minder breekbaar en een verbeterde groei).

KORTING OP THE SOLUTION™ VAN OSLO SKIN LAB!

Wil jij ook deze zomer al een gladde en stevige huid hebben? Oslo Skin Lab geeft je maar liefst 50% korting op de eerste verpakking van het vrijblijvende membership, op volgende verpakkingen ontvang je als member standaard 30% korting. Gebruik de kortingscode fashionchick.


In samenwerking met Oslo Skin Lab.

Buzzz ingrediënt: rosehip oil

Lees ook

Buzzz ingrediënt: rosehip oil

Beauty

De 5 mascarafouten die je hierna nooit meer maakt

Lees ook

De 5 mascarafouten die je hierna nooit meer maakt

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer