Invite Zalando x Fashionchick drinks: Get inspired!

Neem dit jaar een nipje Fashionweek. Tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam bestormt Fashionchick Zalando presents 10 Days Downtown! Samen met modegigant Zalando doen we wat we het allerleukste vinden; een Disaronno cocktailtje drinken, naar inspirerende vrouwen luisteren en lekker neuzelen over mode met DJ Alamaison op de achtergrond. En jij kunt daarbij zijn. Get inspired!

Fashionchick & Zalando Drinks

Get inspired!

Op zaterdag 17 januari van 20.30 - 23.00 is het prachtige Volkshotel in Amsterdam even een beetje van ons met de Zalando x Fashionchick drinks: Get inspired!. Iedereen krijgt hier een klein shotje FashionWeek. Ook als de uitnodigingen voor Fashionshows helaas jouw deurmat niet wisten te halen. Onderneemster Annic van Wonderen, designer Mirte van Wijngaarden en oprichtsters van PUP Creative Agency Nina Pierson, Annemarie van Gerrevink en Yara Michels van de site Chapter Friday maken kort een tripje down memory lane en nemen ons mee op hun weg naar succes.

Na hun korte lezingen is het tijd voor een Q&A. Natuurlijk met een Disaronno cocktail of frisje in de hand. En Instamatiq om alles vast te leggen. Ook presenteert de Fashionchickredactie haar Topshop Favourites van Zalando en ga je met een goodiebag naar huis. Allemaal voor niets, nada, noppes!

Are you in?

Meld je nu aan op het Facebook-event en mail naar Jill.nijhof@fashionchick.nl en jij staat op de guest list. Let op: meld je snel aan en kom op tijd. We hebben beperkte capaciteit en vol is vol!

You are fabulous, baby

Topshop Top blackTopshop Zalando
€ 33,95 € 22,36
Vero Moda VMSANDRA Blazer light grey melangeVero Moda Zalando
€ 49,95
Topshop CHAIN TRIM FLOPPY Hoed blackTopshop Zalando
€ 41,95
Topshop PLATE Schoudertas greyTopshop Zalando
€ 99,95 € 79,95
Topshop Plooirok blackTopshop Zalando
€ 74,95 € 52,47
Topshop HAUNT Enkellaarsjes met hoge hak blackTopshop Zalando
€ 109,95 € 76,95
Sisley Blouse schwarzSisley Zalando
€ 44,95 € 13,49
Topshop Shorts dark greenTopshop Zalando
€ 49,95 € 34,95
Topshop Korte jurk blackTopshop Zalando
€ 74,95 € 52,45

Ben jij na afloop nog lang niet klaar met borrelen? Bezoekers van onze borrel kopen voor €6,- een kaartje voor de afterparty in Canvas en dansen de nacht in!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer