Invite: VIP Shopping Event Launch Fashionchick L.A. Luxury collectie

Take the heat! Want Fashionchick showt op 17 april van 17.00 - 20.00 uur tijdens een special VIP event in de Omoda Shoeshi pop-up store in de Kalverstraat haar limited editon L.A. Luxury SS15 collectie. Je dompelt je direct in de wereld van sunkissed beauties die de boulevards en gouden stranden aan hun voeten hebben liggen. Terwijl de cocktailglazen klinken, DJ Alamaison zijn plaatjes draait, onze Amanda je vereeuwigt in een fashion illustratie bewonder je de musthave Fashionchick collectie van L.A. inspired high heels. En maak je kans om je favoriete paartje te winnen!

L.A. Luxury collectie

#fashionchickxomoda

De inspiratie voor de collectie van twee verschillende leren sandaaltjes in verschillende kleuren werd gevonden in Los Angeles, waar de classy vrouwen zich het meest comfortabel voelen omringd door vrienden, morning coffee, een vintage designer coat en the highest of heels. De collectie is online pas in mei te bestellen, maar jij hebt tijdens dit event de uitzonderlijke kans om de musthaves te bekijken met een cocktailtje in je hand en alvast via een pre-order te plaatsen. Ellen Snijder, founder van Fashionchick en ontwerpster van de collectie, is aanwezig om styling tips te geven en al je vragen over de collectie te beantwoorden. Wie de avond vastlegt en via Instagram met #fashionchickxomoda en @fashionchick en @omodashoes deelt, maakt kans op een paar schoenen uit de L.A. Luxury collectie.

Life in L.A.

Suede RokCostes Costes
€ 39,95
Even&Odd Tshirt basic light greyEven & Odd Zalando
€ 16,95 € 13,56
Komono Vivien zonnebril Black/Gold KOM-S2102KOMONO Zonnebrillen.net
€ 49,95 € 44,96
Object vest 23019519-POPPY in het ecruObject Smit Mode
€ 49,95 € 39,99
Life's Better In A BikiniModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95 € 10,00
Topshop HAYDEN Boyfriend jeans blue denimTopshop Zalando
€ 54,95

Meld je via het Facebook event aan en teken zo direct voor een avond vol cocktails, schoenen en al onze andere guilty pleasures. Kom je ook?

Meld je aan button

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer