#INMYELEMENT met Claudia Zalla en Timberland

"Je zou eens in mijn schoenen moeten staan." roepen we maar al te gauw tijdens een stressvolle dag of in een ruzie met onze vriend. Een zinnetje dat we er lukraak uitgooien omdat we weten dat het toch niet zal gebeuren. Maar wat zou je doen als deze uitspraak wél letterlijk tot leven komt? Wat gebeurt er als je met iemand van leven ruilt, inclusief alles wat daarbij hoort? Timberland nam de proef op de som met Lifeswaps, waarin vier influencers van leven zullen wisselen. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Swapping Lifes

De modestad Milaan wordt ingeruild voor het veelzijdige Berlijn als fotograve Claudia Zalla in het leven stapt van techonologie guru Willy Ifland. Van mooie kiekjes schieten op straat naar muziek maken in de studio is een behoorlijke switch. Een gewoon weekendje wordt het voor de geliefde fashion and food photographer dan ook niet.

Claudia brengt niet alleen een bezoekje aan de Vinyl Store op zoek naar zeldzame records, maar is ook aanwezig in de Riverside Studio voor wat livemuziek. Als perfecte afsluiting woont ze een Hip Hop Jam evening bij. En dat allemaal onder genot van het veelzijdige Berlijnse decor. Swapping lives is heus zo erg nog niet. De Lifeswap is een perfecte vergelijking van de najaarcollectie 2014/2015 van Timberland: flexibel, comfortabel en altijd in hun element. Of je nou hele dagen fotografeerd in de straten van Milaan of dat je lange nachten danst in de Berlijnse clubs, de schoenen van Timberland passen zich feilloos aan, aan jou levensstijl. It's a #INMYELEMENT way of life.

In her shoes

Dames Enkelboots TimberlandTimberland Shoemixx
€ 179,99 € 144,00
Dames Enkelboots TimberlandTimberland Shoemixx
€ 119,99 € 96,00
Dames Laarzen TimberlandTimberland Shoemixx
€ 219,99
Timberland Laarzen ZwartTimberland Ziengs
€ 199,95 € 129,95
Timberland Veterbooties CognacTimberland Ziengs
€ 179,95 € 129,95
Timberland 6-inch Premium FTB 23623Timberland Frontrunner
€ 189,95 € 94,99

Wat zou jij doen als je in iemand anders zijn schoenen stond? Volg de Lifeswaps ook op Instagram en Twitter.

liefs, Bente van de Wouw

Bente van de Wouw

Reageer