In the shopping bag van...

Herinner je onze webshopscontest nog in samenwerking met Ilovefashionnews? Behalve winnares SundayMonday, die een hele mooie nieuwe webshop won, was er ook een andere winnaar. Eén van de stemmers maakte namelijk kans op 500 euro shoptegoed.

Die lucky one is Mirella, visagist en fotograaf, en tevens fervent online shopster. Mirella heeft inmiddels de 500 euro 'opgeshopt' en wij waren natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar haar buys. Mirella omschreef het uitgeven van het shoptegoed als één groot avontuur. De prijs winnen en dan lekker shoppen bij vijf hele fijne webshops, dat wil natuurlijk iedereen.
Webshopcontest Ilovefashionnews shoptegoed

"Ieder moment dat ik vrij was keek ik even wat de shops allemaal te bieden hadden. Nou ben ik sowieso een internet shopper, maar dat ik nu alle ontvangen pakketjes op tafel kon leggen zonder schuldgevoel was helemaal geweldig."

Mirella kon haar 500 euro besteden bij vijf fashionable shops: Skiks Women, Cafe Moda, Fashion Manor, XOXOshop en Dresses Only. Bij Skiks Women slaagde ze voor een prachtige blauwe blazer van SuperTrash. Ze werd verliefd op het model, mooi gesneden en met fijne schoudervullingen. "De boyfriend jeans van Diesel staat nog op mijn verlanglijstje." Fashion Manor was altijd al een favoriet. Mirella kocht daar een zijden wikkelblouse van Dante6, ook één van onze favorieten! Bij Dresses Only slaagde ze niet voor een jurkje, maar voor een fijn zwart vest, een ideale basic. "Perfect om te dragen met een rokje of een broek. Een musthave voor mij! Het shoptegoed van XOXOshop kwam goed van pas, want ik had dringend een nieuwe portemonnee nodig." Uiteindelijk viel de keuze op een zwarte portemonnee van Fab., love it! Bij Cafe Moda shopte Mirella een paar prachtige rode laarzen. "Killers, maar fantastisch!"

IN THE SHOPPINGBAG VAN MIRELLA

Supertrash...
Blauwe blazer, SuperTrash
EUR 159.95
(SkiksWomen)
Ginza Silk Wrap Blouse
Wikkelblouse, Dante6
EUR 40.00
(FashionManor)
Vest Joe
Zwart vest, MbyM
EUR 54.95
(DressesOnly)
Fab purse zw..
Zwarte portemonnee, Fab.
EUR 99.00
(XOXOshop)
Laars
Rode killerheels
EUR 109.90
(Cafe Moda)
Diesel jeans...
Boyfriend jeans, Diesel
EUR 97,96
(Skiks Women)

Ook zo jaloers op Mirella als wij? Gelukkig zijn er op Fashionchick altijd mooie prijzen te winnen.

X Tjitske

liefs, Tjitske Smallenbroek

Tjitske Smallenbroek Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Laura 6 jaar geleden

  ik vind de hele bovenste rij heel leuk en de laarzen natuurlijk haha ;) xoxo

 • Ike 6 jaar geleden

  Mooie blazer! Maar ook de portemonnee, daar past genog in om heerlijk te gaan shoppen!:):)

 • Ellen 6 jaar geleden

  Vet leuke dingen, vooral die blazer en jeans.. Heerlijk zo zonder schuldgevoel shoppen!!!