In de stijl van: The Blonde Salad

'Student, blogger, fashionist, but above all life lover!' De ondertitel van blog The Blonde Salad spreekt van een lust for life waar je u tegen zegt. En die liefde voor het leven spat misschien nog wel meer van blondie Chiara Ferragni zelf. Ze lijkt door het leven te dansen. Met perfect gekapt haar en perfect gestylde outfits.

In de stijl van The Blond Salad
CC: The blond Salad

Everybody loves Chiara

Er zijn duizenden bloggers over heel de wereld, de Italiaanse Ferragni behoort tot de grote. Haar samenwerking met Burberry, eigen schoenenlijn en shoot in magazine L’Officiel Italia zijn nog maar bescheiden succesjes op haar C.V. En dat op 25-jarige leeftijd. Dagelijks wordt er 110.000 keer meegekeken in het leven van The Blonde Salad. Het is duidelijk; everybody loves Chiara!

Chiara deinst niet terug voor flashy items. Glitters, panterprintjes en knallende kleuren zijn aan de orde van de dag. Ze geeft mainstream mode flink wat peper met deze opvallende items. Draag glitterende schoentjes of een animal print jasje op een compleet zwarte outfit. Leer is onmisbaar, een dozijn aan armbanden maakt het af. Op vrouwelijke dagen trekt Chiara een kort jurkje met grafische invloeden of een lange maxi rok uit de kast. Met aan iedere roodgelakte vinger een andere ring.

Christel Clutch Leopard/BlackST. Studio ST. Studio
€ 89,95 € 44,90
Anna Trui ZwartAnna Zalando
€ 99,95 € 50,00
Golden cross ringFenize Fenize
€ 19,95
Ettika Gold Spike BangleEttika XOXOshop
€ 36,00
Jacky Leatherlook Pants JL1588 BROEKJacky Luxury the Stone
€ 89,95 € 45,00
AnaWinkelstraat.nl
€ 199,00
Dior Diorific VernisDior de Bijenkorf
€ 26,50
UGG Australia W Alloway Glitter 1003225 champagne>UGG Marjon Snieders
€ 59,95
Niemi Zwart Mix Leer Suede JackModstrom Fabriq
€ 279,95 € 139,95

Ben jij net zo gek op The Blonde Salad als wij?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer