In de stijl van: Nikkie Plessen

De meeste van jullie zullen Nikkie Plessen kennen uit haar tijd als VJ bij het inmiddels van de buis gehaalde TMF of van de populaire soap ONM. Dit meisje is inmiddels uitgegroeid tot een mooie en modebewuste vrouw met een uitgebreid CV. Ze is ambassadrice van Dance4Life, vaste columnist bij de Jackie en krijgt binnenkort haar eigen kledinglijn. De 27-jarige actrice, presentratrice en model is inmiddels trotse moeder van dochter Jolie. Samen flaneren moeder en dochter fashionable over straat!

In de stijl van Nikkie Plessen

Fashionable mom

Ook nu Nikkie moeder is, is werken nog erg belangrijk voor haar. Er wordt momenteel hard gewerkt aan haar ontwerpen waar wij erg benieuwd naar zijn.


eigen creaties

Aankomende zomer brengt Nikkie Plessen haar eigen kledinglijn uit onder de naam Nikkie. Net als haar eigen stijl wordt de lijn supervrouwelijk en vooral ook toegankelijk voor iedereen. Ze heeft de lijn geheel zelf ontworpen en hij wordt gekenmerkt door heel veel jurkjes. Zantman Modegroep zal de creaties op de markt brengen voor een betaalbare prijs. De Nikkie- collectie wordt gelanceerd tijdens de Modefabriek die plaatsvindt op 22 en 23 juli in Amsterdam.


from red carpet to closet

Op de rode loper pakt Nikkie het graag groots aan. Rokjes of jurken, hakken en glans kenmerken haar outfits. Een mooie clutch en sieraden erbij voor de finishing touch. Is ze niet op een event dan zul je haar waarschijnlijk spotten in een mooie jeans en een leer jasje. Een basic shirt houd de outfit simpel, maar chic. Een opvallende accessoire of tas maakt haar outfit helemaal af. Less is more! 

in de stijl van nikkie plessen

Top Pink Loop
ZALANDO
€29,95
Short Surface to Air
ZALANDO
€309,95 €124,95
Tailleriem
HIP&CHIC
€19,95
Leren rokLeren rok
FASHIONMUSTHAVES
€299,00 €149,50
Lichte top Ydence
HIP VOOR DE HEB
€54,95

Bikerjas Goosecraft
LABEL54

€329,95 €230,96

Horloge Gouden horloge
ASOS.COM
€40,73
Jurk French Connection
ZALANDO
€159,95
Rode clutch
NELLY.COM
€84,95
Gele kokerrok
SUPERTRASH
€89,95
Top Tee Library
FABRIQ
€49,95 €35,00
Pump Blink
HYPEBAZAAR
€44,95

Wat vinden jullie van de stijl van Nikkie Plessen? Wij vinden haar vrouwelijke stijl met een stoer randje erg leuk!

liefs, Merel Brouwer,