In de stijl van: Jennifer Lawrence

Na de uitreiking van de Oscars is het duidelijk; iedereen houdt van Jennifer Lawrence. Helemaal als ze na het ontvangen van haar gouden beeldje journalist na journalist op hun belachelijke vragen wijst. Is het haar droge humor? Echte bescheidenheid? Haar mooie bekkie? Of het feit dat zij als enige in prachte Dior jurk,  tijdens de Oscars haar middelvinger op kan steken zonder haar vrouwelijkheid te verliezen? Eigenlijk alles. De strijd met Emma Watson om de onofficiële titel 'Queen of the internet' - a.k.a. de populairste vrouw op het web - is nog niet gestreden. Zijn de team Lawrence shirtjes al in de maak? Want deze dame is hot!

In de stijl van Jennifer Lawrence
CC: GettyImages

Charmant struikelend met mode

Jennifer is echt. Ze is wie ze is. Ze werd het gezicht van Dior, won een Best Actress Oscar voor haar rol in Silver Linings Playbook, maar noemt zichzelf nog altijd saai en zeker niet sexy. En dat maakt haar voor zowel mannen als vrouwen onweerstaanbaar leuk. Met mode heeft ze een haat/liefde-verhouding. Niet alleen door haar geschiedenis vol struikelpartijen in awardjurken. 'Ik heb een hekel aan winkelen. Toen ik net bekend werd, kreeg ik voortdurend kleren die ik niet leuk vond, maar ze waren gratis en ik hoefde tenminste niet zelf naar de winkel. Zo droeg ik jarenlang kleren die ik niet leuk vond.'

Uiteindelijk ging Jennifer om en sloeg ze toch af en toe aan het shoppen. We zien haar naast de rode loper voornamelijk in maxi rokken en aansluitende jurkjes. Haar outfits zijn meestal simpel en rustig. Ze kiest voor klassieke modellen en slechts af en toe voor een printje. Haar kleding is net zo'n leuke mix van eigenzinnig en down-to-earth als haar karakter. Op de rode loper verschijnt zij uiteraard in modern Dior.

M·A·C Technakohl Linerde Bijenkorf
€ 16,00
Pumps Ina by BuffaloBuffalo Sarenza
€ 95,00 € 85,50
Jane Norman JurkJane Norman BallonjurkV&D
€ 54,00 € 27,00
Maxirok Empire | marineblauwNIKKIE Little Soho
€ 69,30
American Vintage MASSACHUSETTS Top GrijsAmerican Vintage Zalando
€ 39,95
Oliver ClutchFriis & Company The Little Green Bag
€ 49,95 € 39,96
jurkMango wehkamp.nl
€ 19,99 € 16,99
MbyM Black Vista Leather Biker JackmbyM We Are Labels
€ 274,95
Skater SkirtModeMusthaves ModeMusthaves
€ 19,95

Wij kijken al uit naar het vervolg van de The Hunger Games waarin we weer kunnen genieten van flink wat Jennifer Lawrence. Wat vind jij van haar en haar stijl?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Kayleigh 4 jaar geleden

  Ze is prachtig

 • Doris 4 jaar geleden

  Staat haar beeldschoon ☻♥

 • Ingrid 4 jaar geleden

  Het jasje is geweldig.

 • Ti 4 jaar geleden

  Heel mooi, heel vrouwelijk!

 • Jennifer 4 jaar geleden

  Naam genoot =')

 • Ilva 4 jaar geleden

  inderdaad, erg leuk

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Leuke stijl heeft ze tegenwoordig.

 • jessica 4 jaar geleden

  Ze heeft een leuke stijl hoor!

 • Loes 4 jaar geleden

  Jennifer Lawrence lijkt me een leuke meid, leuke stijl ook. En dat mensen in Hollywood zeggen dat zij te "dik" is, vind ik bizar. Ze heeft toch gewoon een goed lichaam! Tjah, dat ze geen latje is zoals zoveel meiden, juich ik alleen maar toe :)