In de stijl van it-girl Josh Veldhuizen

It-girl Josh Veldhuizen is met haar modelabel Josh V een zeer welkome meerwaarde in de fashion industry! Josh is een echte multitasking woman met een missie. Een modemissie! Het is dan ook niet verrassend dat zij er altijd tot in de puntjes gestyled bijloopt, met de Love to Have Fashionchick ctutch. Was zij eerder al model en te zien in de serie "Modemeisjes met een missie", kunnen we sinds kort ook haar geweldige eigen creaties aanschaffen.

josh v

modelabel JOSH V

Het modelabel Josh V is te herkennen aan de vrouwelijke, trendy, charmante maar ook stoere uitstraling. Haar collecties worden van fijne en kwalitatieve materialen gemaakt, die zorgen  voor een luxueuze uitstraling. Ondertussen is het label Josh V een feit in de modewereld. Hoog tijd voor een nieuwe stap moet ze gedacht hebben. Sinds 1 oktober heeft Josh dan ook een eigen showroom in Amsterdam. In deze showroom zal Josh elk seizoen haar nieuwe collecties presenteren.

De laatste collectie van Josh V heet PAPARAZZI. Een Party Collectie volgens de huidige najaarstrends. Deze fashion items kun je dus zowel nu áls met de feestdagen dragen. Sinds deze maand hangt deze collectie in maar liefst 200 exclusieve winkels door heel Nederland. Maar natuurlijk kun je ze ook super handig online scoren op haar inspirerende website.

Josh is veel te zien in nude en goud kleuren. Haar stijl is voornamelijk vrouwelijk en chic met een vleugje casual. Josh V zullen we steeds vaker tegenkomen in de fashionscene en daar kijken wij in ieder geval met veel plezier naar uit.

In de stijl van josh veldhuizen

  Jurkje Jane Norman
ZALANDO
€41,95
  Ketting Club Manhattan
WELIKEFASHION.COM
€17,95
  Jurkje Mango
WEHKAMP.NL
€44,95
Jasje Mango
WEHKAMP.NL
€79,95
Notebook clutch
HYPEBAZAAR
€39,95
Casual top
NOLA NOVA
€39,95
MET Injeans
DENIMPLUS
€99,00
Nagellak Ciaté
NELLY.COM
€12,50
Paillettenrok
IVY FASHION
€49,95
Blink laars
SHOELINE
€59,95
Biker jack
WEHKAMP.NL
€49,95
Michael Kors horloge
HORLOGES.NL
€249,00

Wat vind jij van de stijl van Josh Veldhuizen? De Josh V collectie vind je in de Fashion Finder.


liefs, Stefanie Kasdiran,