In de stijl van: Farrah Fawcett

Ze staat bekend om haar golvende blonde, jaloersmakende haar en een blinkende rij witte tanden. Ze was een echte angel en dat straalde van haar af. Farrah Fawcett was in de jaren 70 niet alleen ontzettend populair bij de mannen, maar ook een echt fashion stijlicoon onder de vrouwen. Al in haar jeugd werd ze gezien als een echt poppetje. Op de campus werd ze uitgeroepen tot één van de knapste studenten en in 1976 brak ze ineens door als de sprankelendste van de drie vrouwelijke crimefighters uit de tv-serie Charlie’s Angels.

Farrah Fawcett

the red bathing-suit

Eén van de bekendste fashionitems van Farrah was het rode badpak. De poster waarin zij dit badpak draagt is maar liefst 8 miljoen keer over de toonbank gegaan! Als je goed naar de foto kijkt weet je vast wel waarom. Flared jeans, geruite bloesjes en jasjes waren vaak terug te zien in de looks van deze beauty. Farrah gaf wijde kleding een vrouwelijke finishing touch. BH-loos door het leven gaan en een ‘’life is fun’’ attitude typeerde La Fawcett. Dus zet die krullers maar vast in je haar en ga voor de look van dit stijlicoon.

in de stijl van farrah fawcett

 Blouse Vero Moda

WELIKEFASHION.COM
€19,95

Zigga jeans
WEHKAMP
€49,95
Tanktop white
OTTO
€14,95

Carmen krulset
NECKERMANN

€39,99

Rood badpakJe Suis badpak
DE BIJENKORF

€145,00

Blush Lancome
DE BIJENKORF
€42,01

Gouden jasjeGouden blazer Vila

NELLY.COM
€54,95

Tailleriem
DE BIJENKORF
€ 22,95

Zijde blouse Mint&Berry
ZALANDO
€39,95 €23,95

Helaas is deze Angel 3 jaar geleden overleden aan de gevolgen van kanker. Maar ondanks dat ze nu boven bij de andere engelen zit, staat ze nog steeds hoog genoteerd op ons lijstje van stijliconen. Wat vind jij van Farrah's seventieslook?

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things