In de stijl van: Christina Hendricks

Met haar rode haren, lelieblanke huid en vrouwelijke rondingen is Christina Hendricks een opvallende verschijning in Hollywood. De Amerikaanse actrice weet zich altijd goed te kleden en is een rolmodel voor vrouwen met een maatje meer. Ze heeft een verandering in de kijk op vrouwelijke curves teweeg gebracht. Deze Mad Man actrice is drop dead gorgeous en heeft een neusje voor stijl.

Christina HendricksCc: by Frank Ockenfels/AMC

De curves van Christina

Dankzij de Amerikaanse drama serie Mad Man kwam Christina in spotlight te staan en in 2009 won ze de prijs "beste actrice in een dramaserie" voor haar rol in de televisieserie. Door Esquire magazine werd ze zelfs uitgeroepen tot ''meest sexy vrouw van de wereld''. Een geliefd typetje dus.

Christina heeft voornamelijk een klassieke kledingstijl en maakt veel gebruik van rood, print en donkere kleuren. Op een goede manier laat ze haar sexy curves naar voren komen met hoge tailles en verleidelijke decolletés. Deze dame straalt! Verder zijn haar rode lokken één van de opvallendste onderdelen van deze ginger versie van Marylin Monroe. Al vanaf haar tiende dipt Christina deze in de rode verf. Raar maar waar: van nature is ze een echte blonde chick.

In de stijl van christina hendricks

Blousejurk
  ZALANDO
€ 119,95 € 84,95
Lancôme Rouge Lipstick
  DE BIJENKORF
€ 30,01
Black clutch
  HYKI
€ 69,00
Komono Luna zonnebril
  LABEL 54
€ 29,95
 Sisters Point jurk
ZALANDO
€ 39,95
Pumps Irina
  SARENZA
€ 270,00
Wollen jas
  ZALANDO
€ 124,95 € 59,95
G-Star hoed
  KOLIBRISHOP
€ 49,90
Kuyichi Lisa Jeans
  ZALANDO
€ 99,95
Vila blouse
  ZALANDO
€ 39,95
Taille broek
  OTTO
€ 49,95

SuperTrash pump
VAN DEN ASSEM

€ 109,95

Een vrouw met prachtige wulpse rondingen, daar kan Hollywood nog wat van leren! Is Christina's look ook bij jou favoriet?

liefs, Astrid 

Astrid  Postive thoughts, give positive things

Reageer