Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

In de stijl van Charlie van der Ligt

Kristel, 01 januari 2018

New week, new blogger! Kennen jullie Charlie van der Ligt al? Modemeisje in hart en nieren, met een gevoel voor stijl waar je U tegen zegt. De naam komt je vást bekend voor, aangezien we hier inderdaad te maken hebben met het jongere zusje van Lizzy van der Ligt. Knapheid zit dus in de genen zullen we maar zeggen! Ook zo benieuwd naar haar toffe outfits? Scroll down!

About Charlie

Deze rapunzel - check dat haar - is wat je noemt een echte levensgenieter, woont in Amsterdam en studeert momenteel aan The New School. Haar grootste inspiratiebron? Haar main girls, oftewel: zus Lizzy, moeder én oma. Stuk voor stuk gek op mode en alle drie hebben ze hun eigen, unieke stijl. Charlie heeft niet alleen de looks geërfd, maar ook het gevoel voor mode is er met de paplepel ingegoten. Geef ons ook zo’n fashionable familie, please!

Stijl

Haar Instagram is om van te genieten en wij kijken onze ogen ook iedere keer uit als Charlie er weer een nieuw outfit-kiekje op gooit. Yes, dat wij haar stijl stunning vinden, is nu wel duidelijk. En we kunnen er ook wat van leren! Daarom hebben we - voor de nodige inspiratie - enkele van haar knapste looks voor jullie op een rijtje gezet. De soortgelijke items scoor je gewoon in onze shop! Simple as it is. Veel shopplezier!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer