In de stijl van: Carice van Houten

Carice van Houten doet het super goed.  Zowel op acteer- als op fashiongebied. Fashionchick ontmoette haar een kleine 2 maanden geleden op de Mexx borrel. Wat heeft zij toch een leuk karakter! Tijdens deze borrel waren wij vooral nieuwsgierig naar haar beautygeheimen, kledingvoorkeur en hoe het is om zo'n bekende actrice te zijn.

Carice van Houten
Cc: Mexx

kruimeltje Carice

In het echt is Carice een stuk kleiner dan op de televisie of op foto's. Toch weet deze top actrice met kleding en uitstraling groots te lijken. Het tweede dat ons opvalt is dat Carice een super egale en lelieblanke huid heeft, er is geen vlekje op te bekennen. Ze geeft aan regelmatig een bindweefsel massage te laten doen en dat veel water te drinken wonderen doet.

Qua kleding heeft Carice twee extreme uitersten. Of ze gaat voor chique, vooral op de rode loper, of voor een fijne, stoerdere nonchalante look. ''Mijn vrienden noemen mij ook wel kruimeltje'' zegt ze lachend en wij hebben meteen een beeld van welk kledingstijltje ze bedoelt. Verder vindt ze het heerlijk om te shoppen in Amsterdam bij de 9 Straatjes. ''Maar het liefst lekker in London hoor, niemand die me dan herkent!" Carice draagt vooral casual kleding met een stoere twist en zul je nooit zien zonder eyeliner, ''Anders ga ik echt de deur niet uit''. Ook is ze helemaal gek van hoedjes.

in de stijl van carice van houten

Top flowy lace
MEN AT WORK
€ 49,99
Ketting Heaven Eleven
CIRAAD
€ 52,45
Goosecraft Biker jas
FRESH TOO
€ 239,95
Injeans X-Jel Jeans
FABRIQ
€ 129,95
Zign Booties
ZALANDO
€ 99,95
Cowboysbag Bolton
THE LITTLE GREEN BAG
€129,00

Top Valence Cream
  WELIKEFASHION.COM

€ 19,95

Vans Set Sail Hoed
KOLIBRISHOP
€ 34,95
Tomboy Short
  SANS-ONLINE
€34,95
Gestuz rok
LOVEYOURSTYLE
€ 44,97
Falke Softmerino panty
ZALANDO
€ 32,00
Malene Birger Pump
ZALANDO
€334,95

Dat Carice van Houten lekker normaal en erg toegankelijk is valt niet te ontkennen. Wij zijn vooral gek op haar vrolijke uitstraling en nonchalante kledingstijl. Wat vinden jullie?

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things