Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

In de schitterende stijl van Nikkie Plessen

Stefanie, 29 januari 2013

In de schitterende stijl van Nikkie Plessen

Voor actrice en presentatrice Nikkie Plessen is niets te veel. Alles wat zij doet, lijkt haar goed af te gaan. Ze schittert fashionable voor de camera en dankzij haar goede kledingstijl zie je haar in veel modemagazines terug. Wij zijn fan van haar stijl. Nikkie is super vrouwelijk, stoer, zakelijk en kan combineren als de beste.

Nikkie Plessen

Nikkie heeft een waanzinnig cv opgebouwd. Ze begon als 'soapie' in Onderweg naar morgen. Daarna heeft ze twee jaar lang als VJ bij TMF gewerkt. In 2008 is ze benoemd tot Jackie's It-girl, waar ze nu ook de vaste columniste van is. Sinds 2008 tot heden zet Nikkie zich ook in als ambassadrice van Dance4life voor de wereldwijde strijd tegen hiv en aids. 

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft ze het afgelopen jaar haar CV nog meer uitgebreid en dat vinden wij maar al te fijn. Ze heeft namelijk haar passie voor mode bezegeld met een eigen kledinglijn NIKKIE. Deze lijn is naar haarzelf benoemd omdat de items stuk voor stuk door Nikkie zijn ontworpen en het de persoonlijke stijl uitstraalt waar zij zelf van houdt. De keuze van deze naam is dus vanzelfsprekend. De kledinglijn NIKKIE bestaat uit jurkjes, rokken, tops, broeken, schoenen en accessoires. Haar collectie bestaat uit verschillende stijlen die perfect met elkaar te mixen en matchen zijn!

In de stijl van: Nikkie Plessen

Nagellak Ciaté
NELLY.COM
€14,95
Halsketting
NELLY.COM
€19,95
Suède franje jack
IVY FASHION
€139,95
Riem
NELLY.COM
€32,95
Haltertop Vero Moda
SANS-ONLINE
€17,50
Gold-plated bracelet
HYKI
€12,90
Horloge Michael Kors
JEWELZ
€229,00
Plooirok
ZALANDO
€23,95
Broek SuperTrash
IVY FASHION
€49,98
Jurkje NIKKIE
LITTLE SOHO
€159,95
Parfum Gucci
DE BIJENKORF
€94,49
Laarsje
NELLY.COM
€26,95

Wat vind jij van de stijl van Nikkie Plessen?

liefs, Stefanie Kasdiran,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer