In de kast van: Marly van der velden

Marly van der Velden steelt al 7 jaar de show in Goede Tijden, Slechte Tijden als de mooie Nina. Gekleed in nette pakjes en met strak gestyled haar speelt zij het lief en leed van de jonge Sanders. Zo anders blijkt de stijl van Marly zelf te zijn. Haar grote sprekende ogen blijven, maar haar kledingkast is meer dan één graadje stoerder dan die van Nina. Wij mochten samen met Marly een kijkje in haar diverse kledingkast nemen. "Ik vind het leuk dat Nina en ik qua stijl zo ver uit elkaar liggen. Ik doe haar kleren aan en voel me meteen iemand anders."

In de kast van Marly van der velden

"Toen Mike en ik naar dit appartement verhuisden, kregen we twee slaapkamers. Ik heb meteen gezegd dat de grootste kamer de kledingkast moest worden, dan heb ik liever een kleine slaapkamer!" Marly's kledingkast, of eerder kledingkamer, is jaloersmakend. Prachtige jasjes, rijen schoenen en tassen, tassen, tassen. "Ik ben verslaafd aan tassen, ik spaar nog steeds voor een Chanel tas. Het schiet alleen niet echt op, omdat ik steeds iets anders vind wat ik ook graag wil hebben." Een ding is meteen duidelijk Marly heeft een stuk meer edge dan haar GTST- personage. "Mijn kledingstijl is stoer, maar wel vrouwelijk. Bij een stoere outfit draag ik dus het liefste pumps. Een vrouwelijk jurkje combineer ik het liefste met een paar boots."

Door een gebrek aan het perfecte leren jasje, sloegen Gigi Ravelli en Marly zelf aan het ontwerpen. "Met Gigi heb ik het merk Label13. Wij designen alle items. Het grijze leren jasje is een van mijn favorieten. Hij is getailleerd en gemaakt van het mooiste leer. Het label past heel goed bij mijn stijl. Een beetje edgy. We gebruiken in de nieuwe collectie voor de zomer ook wat lichtere kleuren, maar zwart blijft gewoon heel populair. In de toekomst hoop ik nog tassen aan de collectie toe te voegen."

In de kast van Marly van der Velden

In de kast van Marly van der velden

Made in Paris

Ik houd heel veel van hoedjes, leer en vintage items. Deze ketting komt uit een geweldig winkeltje in Parijs. Ze worden handgemaakt door de eigenaar, een soort Johnny Depp!


Dé laarzen

Ik was al heel lang op zoek naar een paar zwarte boots. En zomaar opeens; Daar stonden ze, hoor! Ik ben wel eerst naar huis gegaan om mijn vriend te vertellen dat ik supermooie schoenen had gezien, ze waren nogal prijzig. De volgende dag ben ik meteen terug gegaan.


Goedemorgen!

In sommige weken heb ik echt, zoals wij dat noemen, een abonnement op vroege repetitie-ochtenden. Dan trek ik het liefste mijn mijn wit-zwarte vest en casual chic broek van joggingstof aan van Laundry Industry. De studio's zijn zo koud!


Fashion Bash

Een van mijn beste vriendinnetjes, Carolien Spoor, organiseert dit jaar samen met ShopVIP weer Fashion Bash. Op dit event wordt kleding van onder anderen  Hanna Verboom, Sanne Vogel, Gigi Ravelli en mij geveild voor het goede doel. Ik vind het zo leuk om op deze manier mensen blij te maken met nieuwe kleding en ook nog eens iets voor een goed doel te doen.

Marly heeft meerdere items die ze veilt voor Fashion Bash. Zo is er op een paar van haar bruine laarzen en kort jasje van Laundry Industry te bieden. "Ook deze broek met leren stukken ga ik veilen. Hij is zo mooi, maar ik heb hem gewoon echt te groot gekocht". Dit is niet de enige miskoop in Marly haar kledingkast. "Een keer heb ik een driekwart camelkleurige broekrok gekocht. Ik snap niet waarom! Ik houd niet van driekwart en niet van broekrokken. Ik heb hem nog nooit aangehad."

Mooi als Marly

MiamiCowboysbag The Little Green Bag
€ 179,95
American Vintage Pullovers RoodAmerican Vintage Zalando
€ 169,95 € 84,95
Pumps Dyvyne by Steve MaddenSteve Madden Sarenza
€ 109,99
imitatieleren jasjeC&A wehkamp.nl
€ 49,00 € 35,00
Minimum Rine PantsMinimum We Are Labels
€ 59,95
CORLEY Damestrui met hartmotiefCorley BolhoedOTTO
€ 34,99
Clutch UruguayCharmbags Goedgetast.nl
€ 9,95
XXX My Feet catwalk western punk Enkel LaarzenMen at Work
€ 129,99
Opulence England Cocktailjurk RozeZalando
€ 214,95 € 169,95

Marly sluit af met haar stylingtip: "Ontwikkel je eigen stijl en smaak. Durf!" Ben jij ook weg van de stijl van Marly? Je kunt op 8 december 2012 bieden op verschillende items uit haar kledingkast tijdens Fashion Bash.

liefs, Marlies Bax,