In de kast van: Manon Meijers

Een kast zegt meer dan duizend woorden. Daarom duiken wij met dit nieuwe format in interessante, overvolle en inspirerende kasten en horen wij het verhaal achter die unieke kast en haar inhoud. Styliste Manon Meijers durfde de gok te nemen en gaf ons als eerste een kijkje in haar kast. Een kast met een chique edge en een vleugje rock.

Kast van Manon Meijers

Menig Nederlands tijdschrift liet de mode van haar shoots aan deze dame over. Ze kleedt de Wendy van Dijk's , Nikki's en Guus Meeuwissen van dit land. Bij zo'n succesvol styliste verwacht je niets anders dan een uitpuilende inloopkast en dat is precies wat Manon Meijers heeft. Vakken vol schoenen, planken vol broeken en hangers vol tops. "Toen ik op zoek ging naar een ander appartement had ik eigenlijk maar één duidelijke wens op m’n lijstje: er moest een inloopkast in kunnen worden gebouwd. Met het opruimen van m’n kleding ben ik een enorme autist: alles moet op soort en kleur. Omdat ik, mede door m’n werk, veel kleding heb en weinig weg kan doen wil ik graag overzicht houden." 

SHOE-A-HOLIC 

Toch blijkt deze succesvolle jonge vrouw niet alleen een groot fashionista te zijn, maar heeft ze ook een gigantische schoenen tic. "Voor mooie schoenen, laarzen of sneakers weet ik al-tijd een excuus te verzinnen om ze te mogen kopen van mezelf. Toen ik mijn inloopkast liet ontwerpen dacht ik dat ik met 80 vakken goed uit de voeten kon komen. Inmiddels blijkt niets minder waar. Imelda Marcos zou trots op me zijn."

Kast Manon Meijers

Nike Jordans

"Nike is en blijft mijn favoriet voor sneakers. Op dit moment heb ik deze Jordans vaak aan, maar ik draag ook graag Dunks."

 

Margiela Laars

"Liefde op het eerste gezicht was het. Maar deze blauwe laarsjes van Margiela zijn redelijk onmogelijk te combineren en er zijn weinig draagmomenten voor. Ik heb ze aangehad op het DancingQueenfeestje ter ere van de verjaardag van Wendy van Dijk en dat was het. Een hele mooie "miskoop"."

 

Isabel Marant sleehak sneaker

"De Isabel Marant’s sneakers met ingebouwde sleehak vind ik briljant. Hoe bedenk je het! Niet dat ik het nodig heb met mijn 1.84 meter, maar toch. Ze lopen ook heerlijk!"

 

Black boot collectie

"A girl can never have too many black booties. Van links naar rechts: Isabel Marant, Guiseppe Zanotti en Martin Margiela. Van de ‘Michael Jackson’ laarsjes van Guiseppe Zanotti is op dit moment een te gekke kopie in alle kleuren van de regenboog te koop via Topshop. Dus sla je slag nu het nog kan."

Skinny jeans, T-shirtje, goeie riem, laarsjes en leren jasje. In hele drukke periodes is dat wat Manon het eerst uit haar gaderobe trekt, de styling tip die ze met ons deelt is minder basic: "Voeg altijd iets toe aan je outfit wat ‘onverwachts’ is. Ik hou er niet van om er te gestyled uit te zien. Van looks waar teveel over nagedacht is krijg ik een K3 gevoel; te kloppend en te saai." 

In de Kast van Manon Meijers


Top met glans, by Zoe
€130,50
(Nelly.com)

Rode laarsjes, Sendra
€289,95
(Dicapolavori)

  Bikerjack, Goosecraft
€199,95
(Denim Plus)

Top, Marc Jacobs
€243,00
(my-wardrobe.com)

Stud riem, Cowboys Belt
€35,00
(Fabriq)

Leopard trui, Marc Jacobs
€222,00
(my-wardrobe.com)

Zie jij graag meer kijkjes in inspirerende kasten? Laat het ons weten! Voor meer inspiratie volg je Manon natuurlijk op Twitter.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.