In de kast van: Lara de Graaf

Een modeliefhebster met een niet al te groot budget? Bij Ydence ben je aan het juiste adres. Het gezicht achter dit populaire merk is de 22-jarige Lara de Graaf. In 2010 werd ze al uitgeroepen tot 'veelbelovende ondernemer onder de 25 jaar' en VIVA plaatste haar bovendien in de lijst van 400 meest succesvolle vrouwen in Nederland. Tijd om kennis te maken met deze fashionable onderneemster!

ydence interview

Als studente begon ze vanuit haar eigen woning, na een uitstekend boekjaar werd het echter tijd voor uitbreiding. Aan de eigen showroom in Zaandam is af te leiden hoe goed het met Ydence gaat. "We hebben besloten de retailmarkt op te gaan met Ydence. Dat houdt in dat Ydence nu ook verkrijgbaar is in diverse winkels door heel Nederland en niet alleen nog maar in onze shop. Ydence is volwassener geworden. Een nieuw logo, nieuwe huisstijl. De stoffen die we gebruiken zijn mooier en de designs meer uitgewerkt."

Inspiratie en trends

De collecties van het merk zijn geinspireerd op de prêt-à-porter collecties van topontwerpers. Het is luxe voor een leuk prijsje. Kenmerkend zijn de elegante en vrouwelijke ontwerpen, ook de materialen zijn van mooie kwaliteit. De favoriete trend van Lara? "De hooggesloten kragen. Zo truttig, maar ondertussen ook zo tof! Van de zomer doet wit met een pasteltint het altijd goed. Lekker fris, kan nooit mis gaan!"

in de kast van lara de graaf

ydence interview

Kledingstijl

"Mijn kledingstijl staat gelijk aan alles waar Ydence voor staat. Vrouwelijk en minimalistisch. Ik ben gek op pasteltinten en wit. Mijn stijl is heel divers, de ene dag tref je me in een mooie jurk met high heels en de dag daarop ga ik zo weer voor casual. Spijkerbroek, leren jasje en pastry sneakers eronder in een van de vele kleuren die ik inmiddels heb verzameld."


een rauw randje

"Ik ben gek van TW Steel horloges. Hoe groter, hoe beter. Hoe mannelijker, hoe leuker. Zo style ik mijn vrouwelijke outfit toch nog af met een rauwe en stoere accessoire."


favoriete Ydence item

"De blouse van Ydence uit de najaarscollectie, die vanaf augustus in de winkels ligt, is absoluut mijn favoriete item. Door de blinde sluiting, hooggesloten kraag en het gebruik van twee kleuren, is het absoluut een item dat niet in je kast mag ontbreken dit najaar. De witte short Annic is mijn favoriet uit de zomercollectie."

wishlist lara de graaf

Short Ydence
HIP VOOR DE HEB
€49,95
Groene clutch
ASOS
€24,44
Fashionchick pump
HYPEBAZAAR
€59,00
Sneaker Pastry
LABEL 54
€59,95
Parfum Biotherm
DE BIJENKORF
€43,57
Leren jack
SUPERTRASH
€149,95 €74,90
Ketting Just Female
WELIKEFASHION.COM
€19,95
Ydence Top
HIP VOOR DE HEB
€54,95
Ray Ban zonnebril
DE BIJENKORF
€189,00
Koraal pump
NELLY.COM
€54,95
Statement armband
NELLY.COM
€9,50
Horloge TW Steel
JEWELZ
€579,00

De zomerse wishlist van Lara is edgy maar vrouwelijk Wat vinden jullie van de stijl van Lara?

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over Lara de Graaf.

liefs, Merel Brouwer,