In de kast van Carolien Spoor

Voor onze rubriek "In de kast van..." mochten we deze week een kijkje nemen in de kast van multitalent Carolien Spoor. Of liever gezegd: kasten! Deze dame is niet alleen actrice, maar ook een grote fashion lover. Ze houdt van shoppen en mooie kleding en organiseerde afgelopen november de eerste editie van Fashionbash en won de titel Grazia's Best Dressed Award. Daarom zijn we wel benieuwd hoe groot haar kast is en wat er allemaal in zit.

Teaser

Carolien Spoor ken je misschien van Goede Tijden, Slechte tijden, maar ze heeft nog veel meer op haar C.V. staan. Zo heeft ze als klein meisje al in de film Antonia gespeeld, die een Academy Award heeft gewonnen. Op haar 17e begon ze met GTST, maar ze besluit na de middelbare school toch naar de Toneelschool in Maastricht te gaan. Vorig jaar studeerde ze af en speelde ze rollen in de tv-series Flikken Maastricht en Van God Los en de film Loft. Op dit moment is ze aan het filmen voor een nieuwe tv-serie Who's in, Who's out? en het filmproject van Paul Verhoeven, Entertainment Experience.

De bodemloze kast van Carolien

Afgelopen week werden we uitgenodigd om de kast van Carolien te fotograferen en bij binnenkomst krijgen we te horen dat ze net is verhuisd en er nogal wat kleding in dozen staat. Toen we voor haar kast stonden, vroegen we ons toch wel even af of wat er dan nog allemaal bij zou passen. Wat een grote kast! En helemaal vol! Vol met mooie en bijzondere items, maar ook met vintage en goedkope items van de markt. Dit is ook precies hoe ze haar stijl omschrijft. "Mijn stijl hangt af van hoe ik me voel. De ene dag trek ik iets stoers aan, de andere dag kleed ik me heel classy. Ik heb niet één stijl."

Foto's kleding Carolien Spoor

shopverslaving

"Schoenen, schoenen en nog meer schoenen! Dat is zeker mijn shopverslaving. De laarzen op de foto komen uit Parijs en heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Deze zijn echt mijn favorieten. Maar ik heb ook een enorme hoeveelheid tassen. Mijn favoriete merk is nu Frenchonista. Ik ben helemaal weg van die clutches!"


lievelingsoutfit

"Een outfit die altijd goed is, voor elke gelegenheid, bestaat voor mij uit een jeans, topje, een colbertje en biker boots. Ik kan dan van m'n werk door naar een feestje, zonder van outfit te wisselen."


merken

"Ik houd heel erg van Scandinavische merken. Designers Remix is favoriet. Maar ik heb ook heel veel van Modström en MbyM. Mijn favoriete webshop is Nelly.com. Ik werd laatst gevraagd een paar shopavondjes voor hun te presenteren en mocht daarna gratis online shoppen. Ik wist niet waar ik moest beginnen!"

stylingtip

"Ik ben een onwijze koukleum en wil het liefst een dik vest aan, maar dat staat niet altijd even flatteus. Daarom zijn laagjes vaak beter en charmanter."

In de kast van carolien spoor

Wollen blazer, Hugo Boss
VAN TILBURG ONLINE

€195,30

Laarzen met franjes en sleehak
  SUPERTRASH

€169,95

Leren legging, Surface To Air
ZALANDO

€259,95

Blouse, Masons

ZALANDO

€159,95 €109,95

Leren handschoenen

DE BIJENKORF

€44,95

Charlotte's clutch

Charlotte's clutch

FRENCHONISTA

€109,95

Fake fur mantel, Apart

OTTO

€104,00

Zonnebril

MEN AT WORK

€5,00

Armband met steen, Mippies
MIPPIESWEBSHOP.COM

€60,00

Wat vinden jullie van de kast en stijl van Carolien? Heb je nog niet genoeg gehad van haar en haar stijl? Je kunt Carolien volgen op twitter.

liefs, Nanna , Fashion changes, but style endures.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.