Fashionnews

In 6 simpele stappen de perfecte beauty routine

Tess, 05 september 2017

In 6 simpele stappen de perfecte beauty routine

Beauty routine

Geen tijd om 's avonds je make-up eraf te halen? Of draag je vandaag toch geen make-up en denk je dat je dan zo je bedje in kan springen? Think again! Een goede skincare routine is essentieel als jij ook op latere leeftijd nog van je stralende huid wil genieten. En daarom is het nu investeren.

Veel vrouwen denken dat uit de zon blijven of niet roken ze helpt om hun huidje jong en fris te houden. En dat klopt ook wel. Bovendien hebben we inmiddels allemaal wel een goede dagcrème staan. Maar heel vaak wordt het belang van een consequente en handige beauty routine onderschat. We zijn te lui of denken dat even snel een cleansing wipe of watje met tonic wel genoeg is. Maar zoveel tijd hoeft een goeie routine echt niet te kosten. En maak je ook niet te druk om je portemonnee, want daar hebben we onderaan dit artikel ook iets voor bedacht! (Korting bijvoorbeeld!) 

#1 Reinigen
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Reinig je huid! Vooral voor het slapen wanneer de huid keihard voor je aan de slag gaat om te herstellen en stralend te worden. Dit gaat echt een stuk lastiger als je poriën verstopt zitten met vuil. Believe me. 

#2 Peelen 
En dan heb ik het niet over een ouderwetse scrub met dikke korrels, maar over exfoliëren. Dit doe je 1 à 2 keer in de week met producten met bijvoorbeeld fruitzuren erin. Soms in de vorm van een masker, en soms kan je ook een toner gebruiken met exfolierende werking. Dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hello glow! 

#3 Tonen 
Een fijne toner kalmeert de huid en bereid deze voor op de verzorging die in de volgende stappen volgt. Heerlijk verfrissend en als je dit eenmaal een tijdje doet, kan je echt niet meer zonder. 

#4 Serum smeren 
Wist jij dat een serum vaak dieper doordringt in de huid? En dat het in combinatie met een moisturizer echt extra dingen voor je kan doen? Gebruik daarom nooit alleen een serum (een veelgemaakte fout), maar combineer. Anders gaat je huid trekken! Direct na het serum ga je door met stap 5 en 6. Zo zal je zien dat je een soepele huid houdt en dat het oppervlak ook lekker aanvoelt. 

#5 Oogcrème aanbrengen
Ja dames, je ontkomt er niet meer aan. Investeer in een goede oogcrème. Niet alleen om die donkere kringen iets te helpen en de lijntjes te verzachten. Een oogcrème is ook perfect geschikt om de huid rondom de lippen mee in te smeren. Zo voorkom je die nare fijne lijntjes daar. Tip! 

#6 Verzorgen 
Een fijne pot of pompje met crème hebben we allemaal wel staan. Maar als je bovenstaande stappen niet lekker in je routine hebt zitten, heeft die moisturizer echt veel minder effect. Daarom is de laatste stap een dag-of nachtcrème aanbrengen. Heerlijk voldaan je bedje in of je dag starten. 

Voor het badkamerplankje

take the day off cleansing milk 200 MLClinique ICI PARIS XL
€ 25,74
the microdelivery triple-acid brightening peelPHILOSOPHY IPLICI PARIS XL
€ 71,96
comforting perfecting toner 400 MLLancaster ICI PARIS XL
€ 18,50
mission perfection serum 30 MLClarins ICI PARIS XL
€ 67,01
suractif comfort lifting oogcreme 15 MLLancaster ICI PARIS XL
€ 59,00
hydraterende dagcrème - droge huid 50 MLICI PARIS XL ICI PARIS XL
€ 13,95

Kortingscode Alert! Wij hebben een dikke kortingscode voor je geregeld voor alles wat je hierboven ziet. Ga naar deze website, genereer je code en shop met 10 euro korting, vanaf 50 euro die je bij Ici Paris XL besteedt. Enneh... er staan nog veel meer fijne kortingscodes klaar. Happy shopping! 

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer