Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

I'm back! Mét spannend nieuws...

Kristel, 13 januari 2018

I'm back! Mét spannend nieuws...

Hi allerliefste Fashionchick lezeressen! Na 5 maanden keihard cocoonen in m'n babybubbel ben ik sinds deze maand weer achter mijn laptop gekropen op de gezelligste redactie van Nederland. Oftewel: I'm back! 

Kristel

Mocht je me stiekem niet gemist hebben ('was ze weg dan?'), geen probleem: ik klets je graag even bij. Misschien heb je me een halfjaar geleden wel eens tonnetje rond voorbij zien komen op Instagram. Nee, dat is niet mijn normale modelletje, ik was hart-stik-ke zwanger. Echt. Er is me serieus eens gevraagd of er een drieling in zat, zó groot was m'n buik. Inmiddels ben ik bevallen van één hele knappe, lieve, schattige en flink uit de kluiten gewassen baby genaamd Nora. Zwaar verliefd heb ik de afgelopen maanden thuis doorgebracht en toen was het opeens weer tijd om aan de bak te gaan. Gelukkig heb ik de leukste baan van Nederland en werk ik met collega's die me met een enorm warm welkom weer in de armen sloten, dus dat maakte de overgang een stuk makkelijker. Daar komt nog eens bij dat ik niet alleen als hoofdredacteur aan de slag ga, maar dat ik ook een nieuwe rol heb gekregen hier bij Fashionchick. En jongens, dit ís me toch een potje fantastisch...

'Ellen was toe aan een nieuw avontuur'

Eerst minder leuk nieuws: Ellen - die ontzettend knappe krullenbol die 10(!) jaar geleden Fashionchick oprichtte - heeft het warme Fashionchick nest verlaten. Jup: daar zijn flink wat tranen om gelaten kan ik je vertellen. Ellen was toe aan een nieuw avontuur en brengt haar dagen de komende maanden al reizend, surfend en Instagrammend door. Good for her! En háár avontuur brengt gelijk een nieuw avontuur voor mij. Ik mag namelijk als gezicht van Fashionchick in haar voetsporen treden! 

Kristel

Hartstikke leuk, maar wat houdt dat in? Nou, allereerst zal dat betekenen dat je me een stuk vaker voorbij gaat zien komen. In video's, op Instagram, op Fashionchick zelf. De nieuwsbrief krijg je voortaan van mij en als er eens wat aan elkaar gekletst moet worden dan is de kans groot dat ik een microfoon in m'n handen gedrukt krijg. Kortom: zie je Fashionchick, dan krijg je mij er gratis en voor niets bij. Hoe cool is dat? 

Je snapt: bij mijn nieuwbakken rol als 'gezicht' van hoort natuurlijk ook een influencer-waardig Instagram account. Dus: ik zorg voor lekkere foto's, als jij mij steunt als volger. Deal? Deal! Hup, snel doorklikken naar @kristel_fashionchick

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer