Hunkemoller najaarscollectie 2010

Straal vrouwelijkheid uit met de najaarscollectie van Hunkemöller....

Hunkemöller verleidde afgelopen Fashion Week al het publiek met een sensuele en prikkelende catwalk show met het thema 'Women in Bloom'. De collectie was romantisch, verleidelijk en vol fantasie. Een ware lingerie show a la Victoria's Secret, met als toetje; Kim Veenstra als model!

En nu staat het najaar staat weer voor de deur en dat zie je terug in de lingerie van Hunkemöller. Warme kleuren en rijke materialen nemen de overhand. De lingerie wordt steeds uitdagender en er gebeurt steeds meer. Zo zijn er veel vernieuwende details als gespjes, strass steentjes en kettingen aan de lingerie. Kant gaat een belangrijke rol spelen, door de gehele collectie zie je het terug komen, van lingerie set tot sexy pyjama.

najaarscollectie

Satijn geeft een gevoel van rijkdom en luxe. In de nieuwe collectie combineren ze dat met de kleuren zilvergrijs en zwart. Naast de gebruikelijke natuurtinten zie je ook de gewaagde kleuren petrol en smaragd groen terug komen in de collectie. Rood en koraal blijven veel geziene mode kleuren net als paars en oud roze tinten. Een andere belangrijke kleur die je zal zien gecombineerd met zwart is een vergrijsde blauwe kleur.

Prints ontbreken deze najaarscollectie niet, ze zijn volop aanwezig in de uitgebreide collectie. De ruit is net als voorgaande seizoenen onmisbaar even als de animal print. De animal print is ditmaal aanwezig in een luxere uitvoering, gecombineerd met de kleur oud roze. Een nieuwe print die veel zal terug keren is de rozenprint die een zeer romantische uitstraling geeft.

WIN EEN GLAMOROUS FOTOSHOOT!!!

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien op Fashionchick.nl heeft Hunkemöller nu een leuke tool (It’s my show! Win your show!) om te kijken welke lingerie er bij je past. En wat helemaal leuk is, je kunt er een glamorous fotoshoot mee winnen! Dus heb jij altijd al één dag in de spotlights willen staan, dit is je kans!

Hoe? Laat al je vriendinnen weten wat jouw show vandaag is via de unieke widget van Hunkemöller. Stuur deze widget door naar zoveel mogelijk vriendinnen en maak kans op een professionele fotoshoot samen met een vriendin. Je wordt gestyled door Hunkemöller, haar en make-up worden verzorgd door een visagist en een zeer ervaren fotograaf maakt de mooiste foto’s van jou en je vriendin.

Meedoen? Ga naar It’s My Show!

XOXO El

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ike 6 jaar geleden

    Ik was naar de Hunkemoller show geweest tijdens de AIFW en de nieuwe najaarscollectie van hun is super gaaf! Mooie kleuren zoals smaragd en zalm met zwarte stippen, prints en nude! Ook zwart en kant! Ik ga snel mijn nieuwe lingerie kopen bij de Hunkemoller voordat het allemaal op is!:)

  • Debora 6 jaar geleden

    Hunkemoller heeft altijd een mooie collectie, nu hopen dat alle grote maten niet truttig zijn of ook vulling hebben, anders is het weer kansloos.