Hunkemöller lanceert membercard app

Kijk, hier worden wij blij van; Hunkemöller heeft een digitale membercard app gelanceerd! Met deze app kun je via je smartphone punten sparen op de digitale membercard. Je kunt nu overal en op elk moment gratis member worden en meteen in de winkel je gespaarde punten kunt uitgeven. Maar dat is nog niet alles! Naast deze digitale membercard kun je met deze app ook het ´So Me´ magazine van Hunkemöller bekijken. In dit magazine vind je het laatste lingerienews met o.a. exclusieve behind the scenes beelden, een store locator, laatste social media updates en zelfs mobile shopping! Ook toont de app exclusieve inhoud en features voor fans. Je bent dus van alle gemakken voorzien.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Hunkemöller app launch event

Deze lancering moest natuurlijk goed gevierd worden. Daarom had Hunkemöller speciaal geselecteerde fashionbloggers uitgenodigd voor de app launch en Fashionchick was daar bij! Samsung had telefoons ter beschikking gesteld voor de bloggers, die op deze manier alle functies van de app hebben kunnen testen. Vanaf 18.00 uur was de app voor een breder publiek te testen; 200 trouwe Hunkemöller fans hebben een exclusieve uitnodiging ontvangen voor het app launch event. De genodigden betraden de winkel via de roze loper en werden deze avond getrakteerd op goodies, drankjes, hapjes en exclusieve shopping. Natuurlijk legde Hunkemöller deze happening vast op video.

nu ook via je mobiel te shoppen!

Rode kanten bh

Rode kanten BH
HUNKEMÖLLER

€27.99

Blauwe BH

Blauw setje van kant

HUNKEMÖLLER

€12.50

Slaapmasker setje

Slaapmasker setje

HUNKEMÖLLER

€7.99

Bekijk alle lingerie van Hunkemoller in de Fashion Finder. 

Download de app en Ontvang €5,- shoppingtegoed

Tot en met 31 maart krijgt iedereen die de app download, member is of wordt, een shoppingtegoed tegoed van €5,- in je goodiebag. Je vindt het shoppingtegoed in de persoonlijke digitale goodiebag. Bij elke 100 spaarpunten, een punt is een euro waard, krijgen members € 10,- shoptegoed! De app is beschikbaar in de Android Market en Apple store. 

liefs, Amanda Schothorst,