Huidverzorging 101: Leef.nl helpt je op weg

Advertorial

Soms lijkt het leven een oneindige queeste naar de perfecte verzorgingsproducten. Speurend tussen flesjes en potjes die allemaal wonderen beloven, raak je voor je het weet bedolven in mogelijkheden. Leef.nl wijst de weg. Daar vind je duidelijk en overzichtelijk alle verzorging voor zowel je binnen- als buitenkant

Leef.nl

Huidverzorging 101

Een mooie huid begint met een goede basis van producten. Huidverzorging 101: een goede reiniger, een zachte crème en een masker voor de speciale dagen. Kijk goed naar wat je huid nodig lijkt te hebben. Zie je droge plekken of juist glimmende zones? Je wilt bijna altijd kiezen voor een mild product dat je huid niet stript of irriteert. Grijp bijvoorbeeld bij een vette huid niet blind naar een uitdrogend product. Met een zacht product en een beetje liefde kun je zomaar eens veel verder komen. Leef.nl heeft voor elk huidtype wat.

Er zijn veel producten beschikbaar om je naar de perfecte huid te helpen. De één vooral aangeprezen in de schappen van drogisterijen, de ander favoriet van apothekers. Die laatste klinkt misschien duurder, maar dat is zeker niet altijd zo. Zeker niet op Leef.nl. Vichy, La Roche Posay en het iets minder bekende Eucerin zijn opgenomen in de collectie. Je probeert de kracht van deze lijnen nu extra voordelig als Fashionchick. Je krijgt nu namelijk 20% korting op huidverzorging met de code fashion20. Let op; Je moet wel ingelogd zijn om deze code bij het winkelmandje toe te voegen.

Leef.nl wishlist

Vichy Normaderm Reiniging 3in1 Gevoelige HuidVichy Leef.nl
€ 12,18
Eucerin pH5 BadolieEucerin Leef.nl
€ 17,09
La Roche-Posay Lipikar Syndet Gel-Creme 400mlLa Roche-Posay Leef.nl
€ 13,59

Probeer jij de sterke huidverzorging van onder anderen Vichy, La Roche Posay of Eucerin met 20% korting door de code fashion20? Of koop jij geneesmiddelen of vitaminen via Leef.nl?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer