How to wear: Levis Curve ID Jeans

Levi's Curve ID zijn hot, hot, hot. Eindelijk een jeans die rekening houdt met vrouwelijke vorm. De lijn bestaat nu uit vier modellen. Slight Curve, Demi Curve, Bold Curve en sindskort Supreme Curve voor de extra ronde vrouwen. "Levi’s® vindt dat elke vrouw een perfect zittende jeans moet kunnen vinden, ongeacht haar vorm en maten” zegt Robert Hanson, president van Global Levi’s. "Wij vinden dat iedereen een perfecte matchende outfit bij de perfecte jeans moet hebben." zeggen wij Fashionchicks.

Levis Curved ID Jeans

LEVI'S CURVE ID

Naast een eigen vorm heeft iedere vrouw ook een geheel eigen stijl. Om perfect met deze perfecte jeans te combineren stelden wij verschillende outfits voor jullie samen in verschillende stijlen. Ook Levi's houdt nu naast vorm ook rekening met de diverse stijlen van vrouwen. Vanaf het voorjaar 2011 zijn de Slight, Demi en Bold Levi’s® Curve ID niet enkel als Modern en Classic Rise verkrijgbaar, maar ook in andere modellen als Skinny, Straight en Boot Cut afwerkingen. En er zijn ook nog meer maten toegevoegd aan de lijn. Dus mix, match en creëer jouw eigen stijl!

CASUAL EN COMFY

Levi's® MODERN DEMI SKINNY Slim fit jeans BlauwLevis Zalando
€ 99,95
Levi's® jeansblouseLevis Neckermann.com
€ 89,95 € 22,49
Levis 219081-1929-26Levis Spartoo
€ 115,00 € 92,00

Benieuwd wat jouw Curve ID is? Je kunt je laten opmeten in elke Levi's winkel. Je kunt hier zelfs een prive afspraak voor maken voor de Levis Store in Den Haag via de site van Levis. Online ontdek je in de digitale paskamer jouw pasvorm. Laat ons ook weten in welke stijl jij je Levis Curve ID zou dragen.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.