How to wear: Koninginnedag kleding

Zaterdag 30 april ontploft de oranje bom weer die Nederland doet feesten, dansen, drinken en spontaan gezellig maakt. Leve de koningin! Hoera, hoera! Een massale volksverhuizing van party animals richting de grote steden en vintage schatzoeker op rommelmarkten. Deze dag vraagt natuurlijk om gepaste Koninginnedag kleding. Volg onze drie Koninginnedag etiquette en je zit zeker goed met je outfit.

Koninginnedag kleding

KONINGINNEDAG FASHION ETIQUETTE

Men draagt comfortabele schoenen. Heb je wel eens naar je schoenen gekeken na een stapavond? Vermenigvuldig dat vuil met vijf en je hebt een fractie van de troep die rondzwerft op Koninginnedag in Amsterdam. Feestgangers draag dus GEEN slippers, sandaaltjes en open schoen. Je eindigt gegarandeerd met beurse vuil-of-biervoeten wat niet bevorderlijk is voor de feestsfeer. Een Koninginnedag partyoutfit bevat sneakers. Niets meer, niets minder. Rommelmarkters kunnen ook nog kiezen voor een ballerina. Nieuwe schoenen zijn deze dag voor iedereen een no go.
Men draagt geen wit onder de knie. Om nog maar eens terug te komen op het vuil dat Koninginnedag met zich mee brengt, heb vooral niet de illusie dat je die witte jeans/sneakers wit gaat houden deze dag. Vooral de zone onder de knie, de zone van vallend bier, modder, zand en plakhandjes van rondrennende kleuters, is gevaarlijk. Daar boven valt het risico nog te nemen.

Laat vaderlandsliefde spreken. Als er één ding belangrijk is op deze nationale feestdag, dan is dat wel vaderlandsliefde. We knallen op Koninginnedag dan ook massaal met het normaal vermeden oranje. Vind jij helemaal oranje toch iets te heftig? Kies dan voor Koninginnedag kleding in de kleuren van de Nederlandse vlag met een touch of orange.

KONINGINNEDAG KLEDING

Kaiaakmann...
Wijde top, Kai-aakmann
EUR 44.95
(Zalando)
C&A jeansshort
Witte short, C&A
EUR 19.00
(Wehkamp)
Polshorloge,...
Horloge, Madison
EUR 19.95
(Otto)
Motorjack...
Leren jack, Ginger
EUR 299.95
(Little Soho)
Vero Moda BIRD...
Sjaal, Vero Moda
EUR 14.95
(Zalando)
ChuckIt SLIP...
Lage sneaker, Converse
EUR 69.95
(Eb & Vloed)
Nail Varnish...
Nagellak, Rituals
EUR 10.90
(Rituals)
LTB straight...
Bleke jeans,
EUR 74.95
(Wehkamp)
Zonnebril
Zonnebril, de Bijenkorf
EUR 19.95
(de Bijenkorf)
Nat2 Hoge...
Hoge sneaker, Nat-2
EUR 62.96
(Zalando)
Gestuz GBIBABO...
Blouse, Gestuz
EUR 79.95
(Zalando)
Elastic Lovely...
Armband, ILFN
EUR 9.95
(ILFN)

Wie 30 april wordt overvallen door een kleding crisis heeft nog één optie. Een old school vlaggetje op je wang maakt elke outfit nog Koninginnedagproof!
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.