How to: stormbestendig haar

Je zou denken dat we er zo onderhand wel aan gewend zijn. De typische harde windvlagen, oneindige regenbuien en aanhoudende grijze luchten van de Hollandse winter zijn een terugkerend spektakel. Maar niets is minder waar. Bij de eerste de beste windvlaag is ons haar ongeveer net zo ontregeld als het treinverkeer. Omdat we niet de helft van het jaar met een muts willen lopen, zijn stormbestendige kapsels een must. Denk rommelige knotten, creatieve vlechten en originele staarten. Eén van onze favorieten is de triple twisted paardenstaart van LuxyHair

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.
cc: Luxyhair

How to: stormbestendig haar

Waar we met ellendig stormweer niet op zitten te wachten is een ingewikkeld kapsel. Om de klassieke paardenstaart toch een beetje op te leuken geven we deze hairdo letterlijk een twist. Pak twee plukjes en haal ze naar voren en maak met de rest van je haar een simpele lage staart. De plukjes die je apart gehouden hebt splits je in tweeën en twisten maar. Draai ze om je staart, herhaal dit simpele trucje vier maal en voila!

Krullen, stijl, lang, kort; deze easy hairdo is geschikt voor alle haarstijlen. Besteed je toch graag nog wat extra tijd aan je haar? Pak je stijltang én je krultang en maak eerst een wavy kapsel voor je aan de slag gaat. Voor iedereen die wel wat Extra Strong stormbestendig haar kan gebruiken, is haarlak een must. Nog steeds niet zeker van je zaak? Als extra hulpmiddel kan een muts uitkomst bieden tijdens heftige regen- en sneeuwbuien. Een mooi lakje op de nagels, wat bling bling sieraden en laat die winterstorm maar komen! 

Winterproof haar

stijltangBaByliss Paris wehkamp.nl
€ 22,95
Rococo Nail LacquerRococo de Bijenkorf
€ 16,00
Pro Series Repair conditionerWella wehkamp.nl
€ 4,99
s.Oliver Muts Grijss.Oliver Zalando
€ 22,95
Heidi's Heat Styles haarsprayTaft wehkamp.nl
€ 4,77 € 3,59
BaByliss C332E Pro 180 krultangBaByliss Paris wehkamp.nl
€ 28,99

Ga jij deze triple twisted paardenstaart proberen? Laat ons weten of het is gelukt! 

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Eva 3 jaar geleden

  Leuk!

 • Esmay 3 jaar geleden

  lovely!!!

 • Carin 3 jaar geleden

  Gaaf !!

 • Jeanette 3 jaar geleden

  Nice!!

 • Kristy 3 jaar geleden

  Love the LuxyHair Sisters!

 • Kim 3 jaar geleden

  Super handige tip!

 • djoke 3 jaar geleden

  like

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Werkt mooi bij stijl haar. Mijn stormkapsel is: alle krullen met een groffe klem wat haaks op mijn hoofd zetten. Met kleine onzichtbare klemmetjes de krullen stijlen zodat je gekke effecten krijgt, en hup, windproof en nog leuk ook.