Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

How to: snel en makkelijk je haar opsteken

Kristel, 01 januari 2018

Het haar is erg belangrijk voor ons vrouwen. Ons haar is immers 90% van onze selfie. Toch kunnen we af en toe behoorlijke struggles hebben met ons kapsel.

In het bijzonder als we net bij de kapper vandaan komen en ons halflange haar opeens in de categorie ‘net niet korte kapsels’ valt. Voor minimaal vijf dagen kunnen we even helemaal niets met ons haar. Bovendien hebben we weinig zin (en vooral tijd) om maar continu afspraakjes met onze kapper te maken of ons haar elke dag vast te zetten. Maar goed, je wilt ook weleens wat anders dan je haar los dragen of het opknopen in een simpele paardenstaart. Sounds familiar?

How to: Snel en makkelijk je haar opsteken

Wil jij snel en makkelijk je haar opsteken? Daar weet Libelle’s beautyvlogger Susan wel raad mee. In de tutorial hieronder laat ze zien hoe je gemakkelijk een nonchalante look creëert met een opgestoken kapsel. Het enige wat je nodig hebt zijn wat speldjes, een elastiekje en misschien een beetje haarlak om je kapsel een volume boost te geven en te zorgen dat je haar blijft zitten. Super handig voor naar kantoor of een dagje winkelen en zelfs tijdens een avondje uit ben je met deze look party proof.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer