How to: Maak je eigen ombre lips

De ombre trend duikt overal op. Het is begonnen met ombre haar, oftewel kleuren in je haar die zo op elkaar afgestemd zijn dat het geheel heel chic in elkaar overloopt. Van donker naar licht, of omgekeerd. Gevolgd door de ombre trend voor op je nagels, is dit nu ook helemaal hot voor op je lippen.

En wie kan ons de beste tips & tricks geven als het gaat om beauty en make-up? Fashionista's beauty vlogger Nikkie Tutorials natuurlijk. Ze heeft weer een handig filmpje voor ons, zodat jij straks ook ombre-ish de show steelt met je prachtig beschilderde lippen.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

FASHIONISTA'S BEAUTY VLOGGER

Fashionista's vaste beauty vlogger Nikkie geeft maandelijks beautytips in Fashionista Magazine. Vond je het filmpje te snel gaan of zie je het liever op papier? In Fashionista Magazine die nú in de winkels ligt, kun je de tips stap voor stap terug lezen en bekijken. Met als resultaat prachtige ombre lippen!

Deze maand start Fashionista met een beauty vlogger contest. Naast Nikkie Tutorials zoekt Fashionista nog twee nieuwe beauty vloggers; één beauty en één hair know-it-all. Is dit echt iets voor jou, dan moet je snel even Fashionista Magazine checken! 

Ombre beauty

Ombre eyeshadow Clarins
BIJENKORF
€43,00
Lippotlood L'Oreal
NELLY.COM
€12,95
Flipstick Max Factor
WEHKAMP
€9,37
Lippotlood L'Oreal
NELLY.COM
€12,95
Flipstick Max Factor
WEHKAMP
€9,37
Ombre eyeshadow Lancôme
BIJENKORF
€52,99

Alle ombre tips van Nikkie Tutorials en uitleg over de beauty vlogger contest kun je vinden in Fashionista Magazine die nu in de winkels ligt. Wat vind jij van deze beautytrend?

liefs, Amanda van Effrink

Amanda van Effrink When in doubt, just add some glitter.

Reageer