How to: Krullen met een CHI stijltang

Mooie feestjurk. Check! Perfecte make-up. Check! Maar hoe krijg je toch die zachte krullen die menig modemeisje sieren? Wij zeggen drie woorden: de CHI stijltang. Voor die losse-krullen-look ga je namelijk, heel ironisch, met een stijltang aan de slag. Het is een lastig klusje en daarom zochten wij de beste tips en tricks voor je bij elkaar. Het onderstaande filmpje van CHI leert je al alle basics.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Krullen met een CHI Stijltang

Krullen met een stijltang kan op zich met iedere tang, maar CHI en haar producten geven bij ons toch het allerbeste resultaat. De volgende punten verdien extra aandacht als je aan de slag gaat:

  • Gebruik goede bescherming als je een hete stijltang op je haar gebruikt. Begin ook pas echt met krullen als je haar helemaal droog is. De krul pakt anders niet en hitte op nat haar is alleen een goede combinatie als je coupe "Bosje stro" ambieert.
  • Je kunt zelf bepalen of je grove of fijne krullen met je tang wilt maken. Hoe langzamer je de tang door je haar haalt, hoe sterker de krul.
  • Voor de populaire losse krullen, krul je vooral de haarlengte vanaf je oor. 
  • Denk er aan weg van je gezicht te krullen. Dit geeft de wind in the hair look. Zorg er voor dat de krul wegdraaiend van je gezicht beginnen. Het klinkt lastig, maar na wat oefening heb je het zeker door. 
  • En over oefening gesproken, krullen met een stijltang draait allemaal om geduld en oefening. Als je het een beetje in de vingers krijgt, kun je gaan oefenen op anderen. Je zult zien dat dat je veel zal helpen als je krullen bij jezelf maakt.

De volgende CHI producten zullen de modemeisjes-krul helemaal perfectioneren!

Chi favorites

CHI Nano Digital StijltangCHI Stijltangstore
€ 129,00
CHI DUAL Voltage Ceramic Hairstyling IronCHI Stijltangstore
€ 129,00
CHI Hittebestendige Opbergtas WitCHI Stijltangstore
€ 14,95
CHI Turbo Digital 1 Inch KrultangCHI Stijltangstore
€ 129,00
CHI Magnified Volume Ceramic volumizing Iron CollectionCHI Stijltangstore
€ 129,00
CHI Interchangeable 3-in-1 Digital Orbit krultangCHI Stijltangstore
€ 179,00
CHI Turbo FohnCHI Fohnshop.nl
€ 129,00
CHI Nano FohnCHI Fohnshop.nl
€ 129,00
CHI Pro FohnCHI Fohnshop.nl
€ 119,00

Sla jij deze winter de slag in je haar met een CHI stijltang? Stijle koppies, voel je niet buitengesloten! Deze producten zijn ook allemaal perfect voor een gladde coupe. Meer CHI producten vind je in de Fashion Finder.

Voeg CHI toe aan jouw favoriete merken

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.