How to: Kerst Kapsel Faux Bob

Triest maar waar; Nederland staat garant voor een hoosbui op die good hair day. En zo blijven krultangen in de kast en onze kapselkwaliteiten op doordeweekse dagen voor onze medemens verborgen. Maar niet met Kerst. Dan is het tijd om flink aan het tutten te slaan! Naast de klassieke krullen of de feestelijke vlecht zijn er nog veel meer kerstkapsels om mee aan de slag te gaan.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Fake it, don't make it!

Wil je iets anders tijdens de feestdagen? Zet dan niet impulsief de schaar in je lokken. Fake it, don't make it. De faux bob die vorige jaar zijn entree maakte, is in een paar minuten in elkaar gekunsteld. In het bovenstaande filmpje leer je alle tips and tricks. De ingrediënten van deze look zijn een goede volume spray, een elastiekje, schuifspeldjes en een kam. Zorg dat de look niet te netjes wordt, de fake bob is unpolished chic.

Heel stijl en glad haar, geef je wat rebellie met een sea salt spray. Dit maakt het hele kapwerk een stuk makkelijker. De faux bob 2.0 krijg je door je haar eerst helemaal te krullen. Dit geeft net wat extra flapper girl en jaren twintig swung. Met een mooie haarspeld is de look helemaal klaar voor kerst.

Faux Bobbing

Chi G2 Ceramic & TitaniumCHI HaargelCoolblue
€ 152,00
Matrix Total Results high amplify amplify hairspray 400mlMatrix Lecostore
€ 14,00 € 11,95
Revlon Colorstay Skinny - Liquid Eyeliner BlackRevlon The Make Up Spot
€ 11,25
Lee Stafford HaarproductenLee Stafford Stylepit
€ 4,95
Braun Satin Hair 7 CU 750 KrultangBraun Coolblue
€ 46,99
Beauty UK Lipstick - No. 10 PassionBeauty UK The Make Up Spot
€ 1,99

Welke coupe meet jij jezelf aan deze kerstdagen? Alle haaraccessoires en haarverzorging voor deze look vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer