How to: Herfstproof Vissengraatvlecht

De herfst blaast het land in. Letterlijk. Want het najaar in Nederland komt ieder jaar met wind. Heel veel wind. In de zomer dansten onze losse haren nog bescheiden in het rond en kon alleen een woeste zeewind zijn eigen modelletje in ons kapsel blazen, maar nu verandert los haar binnen enkele seconden in een kleine ravage. Het is tijd voor mooie vaste kapsels. Wij tippen deze autumnproof vissengraadvlecht van The Style Department. Watch and learn.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.
CC: The Style Department

How to: Vissengraatvlecht

De vissengraatvlecht is een vlecht met een moeilijkheidsgraadje meer. Maar relax, het blijft een relatief makkelijke coupe met een groots effect. Oefening baart kunst. Het belangrijkste is dat je je haar goed in twee plukken verdeeld. Hou ze gescheiden om een duidelijke "graat" te creëren. Probeer ook de plukjes die je steeds pakt gelijk in grote te houden. Dit geeft het mooiste effect. Voor een nonchelantere look trek je het haar wat los als de hele vlecht gevlochten is.

Denk zeker niet dat deze coupe alleen voor vrouwen met stijl haar is. Ook krullenbollen vlechten de vissengraatvlecht. Krullen geven de vlecht lekker veel volume en textuur. Wil jij toch de look in het filmpje nabootsen, dan stijl je je haar eerst helemaal glad voor dat je aan de slag gaan. Wij Nederlandse eindigen de vissengraatvlecht met een spraytje haarlak, het blijft stormachtig Nederland. Een mutsje op tegen de kou, een vleugje rood op lippen en nagels en de herfstlook met vissengraatvlecht is compleet.

Herfstproof Vissengraatvlecht

Borstel
STYLELOOKS
€10,85
On Safari China Glaze
NELLY.COM
€12,50
Stijltang CHI
STIJLTANGSTORE
€149,00
Golden Red lipstick
LOOKX
€15,75
Haarspray Andrelon
WEHKAMP
€3,99
Muts Maelk
KOLIBRISHOP
€19,90 €14,90

Ga jij het proberen en draag jij dit najaar ook de vissengraatvlecht? Laat ons weten of het lukt!

liefs, Marlies Bax,