How to: de perfecte wenkbrauw

Audrey Hepburn, Cara Delevigne en Bert van Ernie. Ze hebben allemaal iets gemeen met elkaar; de opvallende wenkbrauw. En opvallende wenkbrauwen moeten goed in vorm zijn. Hoe pakken we dat aan? Hoe krijgen we elke dag a good eyebrow day? Fashionchick heeft het stappenplan voor je.

eyebrow

Wereldse wenkbrauwen in een paar stappen

Hoe te beginnen? #1. Begin met plukken ná een warme douche. De haarzakjes zijn dan zachter. #2. Investeer in een goed pincet. Een duurder exemplaar is een wereld van verschil met die van de markt. #3. Do not over-pluck. Wees selectief en pluk niet in het wilde weg. #4. Vind je wenkbrauwboog. Hou het pincet langs je neusvleugel en voor je pupil als je recht naar voren kijkt. Het verlengde van het pincet naar je wenkbrauw toe is waar het hoogste punt van je wenkbrauwboog zou moeten zijn. #5. Pluk langzaam en heel precies. Pluk nóóit aan de bovenkant haartjes weg, maar altijd vanaf de onderkant om een mooie natuurlijk shape van de wenkbrauw te creëren. #6. Streef niet naar symmetrie. Bijna niemand heeft gelijk wenkbrauwen. Elke wenkbrauw is anders.

Winkel voor je wenkbrauw

OogverzorgingDouglas
€ 24,95
8 hour cream skin protectant 50 MLElizabeth Arden ICI PARIS XL
€ 31,95
L'Oréal Color Riche Le Sourcil 303 Deep BrownL'Oréal OnlineMakeup
€ 8,49
Make-up Studio Brow Powder DarkMake-up Studio OnlineMakeup
€ 13,90
Tweezerman G.E.A.R. splinterpincetTweezerman Parfumerie.nl
€ 22,50 € 18,00
ToilettasJjdk Douglas
€ 34,95
Purity ReinigingsdoekjesDr. van der Hoog Dr. van der Hoog
€ 5,07
PincetTweezerman Douglas
€ 37,50
SENSAI Eyebrow brushSENSAI de Bijenkorf
€ 19,52

Hopelijk kan jij, als je dit stappenplan volgt, de juiste wenkbrauwen creëren. Nogmaals héél belangrijk: Pluk niet teveel! Je natuurlijke vorm is vaak al heel mooi, en dikke wenkbrauwen zijn on-trend dit moment. Happy good eyebrow-day!

liefs, Amanda van Effrink

Amanda van Effrink When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer