How to: de perfecte etnic braid!

We kunnen er niet omheen: de vlecht is hot. Invlechten, vissengraatvlechten of de huis-tuin-en-keuken-vlecht; anything goes. Met zoveel verschillende soorten vlechten zien we soms door de bomen het bos de haardos niet meer en vallen we al snel in herhaling met steeds weer dezelfde vlecht. Best saai, toch? Daarom inspireren we je graag met een iets spannendere hair do, haarfijn uitgelegd door The Chair Professional Shahram Hosseinpour. De etnic braid is het ideale kapsel voor alle festivals en zomerfeesten die bij ons op de planning staan en geven je look net dat beetje extra. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Oefening baart kunst

De etnic braid is eigenlijk een verzameling van invlechten en door de knipoog naar de hanenkam is 'ie naast bohemian ook hartstikke rock 'n roll. Een combinatie naar ons hart! Goed nieuws: dit kapsel lijkt ingewikkelder dan dat het is. Oefening baart kunst, dus warm je vingers alvast maar op. Deze hair do is het knapst als 'ie lekker messy is, dus werk vooral niet té netjes. Volg het stappenplan van The Chair  en je bent verzekerd van het mooiste kapsel deze zomer!

We want more!

Heb je de smaak te pakken? Mooi! The Chair professionals leggen namelijk in nog veel meer video tutorials uit hoe je jouw favoriete looks zelf gemakkelijk kunt creëren en delen daarnaast al hun haar en make-up tips- & tricks. Snel kijken dus!

CC: Marjolein Scheer 

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer