Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

How to: beach waves voor kort haar

Kristel, 01 januari 2018

Ben jij niet gezegend met lange lokken, maar wil je toch de show stelen met een prachtig beach kapsel? Het is mogelijk, zelfs in een korte bob kan je fashionable beach waves creëren! 

Het is echt niet nodig om lang haar te hebben voor dit kapsel, bovendien is kort haar helemaal on trend dit seizoen. Volg snel deze tips en tricks op voor de perfecte beach waves!

The only way to the perfect beach waves


Stap 1: Gebruik een voedende shampoo die je haar meer grip geeft en verzorg je haar daarna met een voedende conditioner.

Stap 2: Droog je haar met een katoenen shirt. Een katoenen shirt zorgt voor minder pluis dan een baddoek omdat de textuur van katoen veel fijner is.

Stap 3: Spray op je natte haar een beetje zeezoutspray. De focus ligt op het midden van je haar tot de puntjes en knijp je haar fijn met je handen.

Stap 4: Verdeel je haar in plukjes van 3 centimeter en draai er kleine knotjes van. Zet de knotjes vervolgens vast met schuifspeldjes.

Stap 5: Pak een föhn en föhn je knotjes helemaal droog. Houd je hoofd ondersteboven om meer volume te creëren.

Stap 6: Haal de knotjes uit je haar en ga met je vingers door je haar heen om losse slagen te maken. Spray er nog een beetje zeezoutspray overheen en voilá, je beach waves zijn klaar!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer