Fashionnews

Houd 21 oktober vrij: dít is waarom!

Sharon, 14 oktober 2017

Houd 21 oktober vrij: dít is waarom!

Sexy by nature

Sunnery James & Ryan Marciano, need we say more? Waarschijnlijk niet, want alleen dít is al genoeg om meteen alles te laten vallen en naar de computer te snellen voor het bestellen van kaarten. Maar eh, kaarten waarvoor dan? Nou, dat gaan wij je eens even vertellen, want hier móet je gewoon zijn geweest. De exclusive Sexy By Nature show komt op 21 oktober naar het AFAS LIVE, een van de grootste concertpodia van heel Nederland. En dat betekent party till you can’t party no more, jaja, dat is niet mis.

Want de hele nacht laat topduo James & Marciano de AFAS hal op zijn grondvesten schudden met hun funky sounds en energieke house muziek. En dit doen zij  niet alleen. O-nee, zij brengen een hele schare aan wereldbekende DJ’s en vrienden mee die ook vrolijk hun opwachting maken tijdens deze denderende show. Sam Feldt, Roger Sanchez, Benny Rodrigues, Bruno Martini: zomaar even een greep uit de fantastische line-up die jouw avond nóg onvergetelijker gaat maken. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk. Gaat jouw feesthartje al sneller kloppen? Die van ons is in ieder geval bijna niet meer te houden.

Hoog tijd dus om nu meteen die kaarten te gaan bestellen, want hier wíl jij bij zijn! Feesten, dansen en springen tijdens het grootste indoor dance event, daar tekent toch iedereen voor? En surprise, wij hebben nog even een supervette korting kunnen regelen. Houd je vast, want in plaats van €39,50 betaal je nu nog maar €35,- voor zo’n topticket. En dat scheelt toch weer. Kun je een mooie eyeliner kopen om jouw jaloersmakende party outfit net die finishing powertouch te geven. Dus houd 21 oktober vrij in je agenda, bestel die kaarten, en bouncen maar! Tot in het AFAS, jij bent er toch ook?

tickets

Hypnotizing eyes

Sleek Kohl Pencil BlackSleek Boozyshop
€ 6,95 € 2,95
City Color Inner Rim Auto EyelinerEyelinerBoozyshop
€ 3,95
Makeup Revolution Amazing Liquid Eyeliner Waterproof BlackEyelinerBoozyshop
€ 1,95
Wet ‘n Wild MegaLiner Liquid Eyeliner Dark BrownWet n'Wild Boozyshop
€ 3,99
NYX Professional Makeup Cherry Skies Suede Matte Contourpotlood 3 gNyx Cosmetics Douglas
€ 4,15
Wet ‘n Wild Color Icon Kohl Liner Pencil Like,  Comment or ShareWet n'Wild Boozyshop
€ 1,99 € 0,99

Psstt... Heb je onze topdeal van de SLAM! MixMarathon al gezien? Enneh, er komt ook nog een nieuwe feestkorting aan! Houd onze website in de gaten.

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer