Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Hotspot alert! Apollo Hotel Amsterdam

Marthe, 01 februari 2018

Hotspot alert! Apollo Hotel Amsterdam

apollo

De tijd dat hotels alleen werden gebruikt om in te slapen, die ligt al een behoorlijke poos achter ons. Nee, anno 2018 doen we in een hotel héél veel meer van dat. 

Zo is de lobby van een hotel dé perfecte plek om te loungen: ruime, comfortabele stoelen en een constante stroom van mensen: de perfecte plek om in je prachtigste jurk en mooiste schoenen te zitten shinen. Hetzelfde geldt voor het bijbehorende restaurant. Want een béétje hotel is voorzien van een restaurant (en dito bar) waar je ú tegen zegt. Natuurlijk is deze trend niet helemaal nieuw, maar overgewaaid uit wereldsteden als Londen en New York, waar meeten in de hotel lobby al sinds jaar en dag een ding is. Ben je enthousiast? Dan hebben wij hier in Amsterdam een fantastisch goede spot gevonden. Waar jij dat dus ook kunt doen. Namelijk in Apollo Hotel Amsterdam. 

Apollo2

Hier moet je wezen, hier moet je zijn! 

Dit knappe hotel in fancy Amsterdam Zuid is gevestigd in een rijksmonument. Waarom dit hotel zo knap is? Ik noem flamingo (!) behang. Ik noem heel veel fluweel. Ik noem leer. Én marmer. Daarnaast vind je er tal van gezellige hoekjes en vrolijke behangprintjes: een soort art deco meets palm springs en dan nog nét even gezelliger. Verder kun je in Apollo Hotel Amsterdam onbijten bij La Grande Brasserie Bodon én vind je er een Parisian Patisserie mét Franse kroonluchters en waan je je voor héél eventjes in oude Franse sferen. Heb je al een beetje een beeld? Zo niet, dan raad ik je aan even een kijkje te nemen op het Instagram account van het hotel en dan begrijp je: deze plek is jouw bezoekje méér dan waard. Mark my words. 

Meet me at the hotel lobby

Superdry Delwen Punk crossbodytasSuperdry SchoudertasSuperdry
€ 39,95
Yaya Blouse Wit 012532-811YAYA Blouse lange mouwVan Tilburg Online
€ 49,95
Big Triangle Earrings - Gold/SilverMy Jewellery OorhangerMy Jewellery
€ 9,95
The TribecaRosefield ROSEFIELD
€ 99,00
Bardot SIENNA SKIRT Alijn rok redBardot Zalando
€ 69,95
Zwarte Fred de la Bretoniere Ballerina's 140010010Ballerina's met puntOmoda
€ 119,95

Meer weten over Apollo Hotel Amsterdam? Neem dan even een kijkje op de website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer