Hollandse cupmaat steeds groter

Grote borsten worden al sinds mensenheugenis bewonderd door mannen. Kijk maar eens naar de sexy en rondborstige Marilyn Monroe of Jayne Mansfield in de jaren '50. Toen was dat vrij uitzonderijk, maar de borstomvang neemt sinds de laatste jaren steeds meer toe. Inmiddels heeft van alle vrouwen 32% een cupmaat van D of groter. Binnen de leeftijdsgroep 30-39 jaar is dat zelfs 42%.  

De vrouwelijke boezem groeit ook in aanzien. Na een periode waarin we onder wijde kleding elke lichaamsdetail zo veel mogelijk verborgen hielden, valt de boezem in het huidige modebeeld meer op. Je borsten mogen gezien worden! 
Over het algemeen zijn vrouwen met een grote cupmaat tevreden, bijna de helft van de vrouwen zelfs meer dan tevreden. Slecht één vijfde van de vrouwen voelt zich door haar grote borsten belemmerd in de dagelijkse bezigheden en wil dat haar beha de maat camoufleert.

Op internet kun je tegenwoordig veel beha's en bikini's vinden voor de grotere maat, met extra steun en een goede pasvorm. In het kader van de zomer hebben wij vast een selectie voor je gemaakt van bikini's die zeer geschikt zijn voor de grotere cupmaat!  Ben jij ook weer toe aan een nieuwe? Kijk eens in de webshop van Lamor voor een overzicht van trendy bikini's.

VUL IN & WIN!!!

Om alle bikini-dragende dames nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Lamor een onderzoek opgesteld naar de pasvorm van bikini's. Help Lamor door de enquete in te vullen, zodat zij nog beter op de hoogte zijn van de wensen van de Hollandse vrouw! Ook geven ze een mix & match bikini weg, dus ook voor de vrouw met een wat grotere cup maat ;-)

Bedankt alvast en...shopse!!

Dorien

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer