Guest editors

Hoera: ik ga trouwen!

Kristel, 26 april 2016

Hoera: ik ga trouwen!

Ik. Ga. Trouwen. Wow. Wat klinkt dat gek. En volwassen. Eerlijk is eerlijk: ik vond het ook wel eens tijd worden. Ik ben al 14 jaar samen met de allerleukste man die ik ken en ik wilde dolgraag samen met hem vieren dat we het zo ontzettend leuk hebben samen. Maar als je al zo lang bij elkaar bent en het lijkt alsof de één na de ander om je heen gaat trouwen, dan begin je toch te twijfelen. Zou hij dat eigenlijk ook wel willen? 

Trouwen

Verrassing!

Het was vrijdagmiddag, 12.30 uur. Ik was eigenlijk hartstikke druk aan het werk, bezig om alles op tijd af te krijgen voor het weekend. Ik zou die middag samen met Ellen en Merel een brainstorm hebben over het redactionele gedeelte van Fashionchick, dus ik beantwoordde snel wat mails en stond op het punt de deur uit te gaan. Toen ging de telefoon. Het was mijn vriend die me vertelde dat de brainstorm niet door ging en hij me over drie uur op zou halen om een weekend weg te gaan. Totaal verbouwereerd hing ik uiteindelijk op, om daarna de mail te lezen die achter het telefoontje aan kwam. Of ik snel mijn koffer in wilde pakken en een resiverzekering voor Europa af wilde sluiten. Zo gezegd, zo gedaan.

'Kon iemand me misschien vertellen waar we heen gingen?'

Drie uur later zat ik in de auto, nog steeds geen idee van wat me eigenlijk overkwam. Kon iemand me misschien vertellen waar we heen gingen? Nee, duidelijk niet. We reden Nederland uit, België in. Antwerpen misschien? Maar ook daar reden we voorbij. Gent dan? Ook niet. En toen stond het op de borden: Parijs! De stad van Chanel en shirts met streepjes, van baguettes en de liefde. 

Trouwen

Parijs op haar allermooist

Ach, wat had mijn lief zich uitgesloofd. Het appartement, dat niet centraler in Parijs had kunnen liggen, leek zo van Pinterest te komen. Zelfs de handzeep in het toilet was poepiechique. Net zoals de aardbeien, croissants en chocoladebroodjes trouwens, die ik de volgende dag bij het ontbijt aantrof. Ook Parijs liet zich van haar allermooiste kant zien; de zon scheen, de vrouwen liepen er o-zo stijlvol bij en de bomen stonden vol in bloei in Jardin du Luxembourg. Kon het allemaal nóg mooier worden dan dit?

Trouwen

'Wil je met me trouwen?'

Ja, dat kon. Want in Jardin du Luxembourg, het favoriete stukje Parijs van mijn vriend, werd me opeens de vraag gesteld waar ik stiekem - en soms iets minder stiekem - al zo lang op hoopte. En die vraag kwam met een heel klein doosje met daarop één van de mooiste sieradenmerken die ik ken: Wouters & Hendrix. 'Wil je met me trouwen?', vroeg mijn vriend terwijl hij - hoe romantisch - op één knie zat. Hell yeah, dat ik dat wil!

Trouwen

Roze wolk

Je kunt je voorstellen dat ik de rest van het weekend - en nog dágen erna - op een roze wolk heb doorgebracht. Van een stortvloed aan lieve berichtjes en felicitaties tot aan de perfecte date met mijn verloofde (wat klinkt dat héérlijk!) naar het ballet, van om de haverklap gluren naar mijn ring tot eindeloos fantaseren over hoe de bruiloft eruit gaat zien; het weekend had niet beter kunnen eindigen. En nu? Nu is het tijd voor een flink staaltje wedding planning. Van locatie tot jurk, van fotograaf tot feest; ik zal je regelmatig een kijkje achter de schermen geven. Mocht je nog handige tips hebben, ik hou me graag aanbevolen...

Inspiratie voor de grote dag

Essie nagellak - 76 Merino CoolEssie wehkamp.nl
€ 9,99
Self-Portrait Teardrop peplum jurk met kantBruiloft jurkende Bijenkorf
€ 370,00 € 185,00
Schutz Sandalen met hoge hak ouroSchutz Zalando
€ 189,95 € 75,95
Phase Eight Amelie trouwjurk van kantPhase eight de Bijenkorf
€ 895,00 € 447,50
Young Couture Bridal Galajurk offwhiteYoung couture bridal Zalando
€ 299,95 € 209,95
Phase Eight Joanna trouwjurk met overlay en paillettenPhase eight de Bijenkorf
€ 895,00 € 447,00
Zalando Iconics Klassieke pumps nudeZalando Iconics Zalando
€ 79,95 € 39,95
Zizzi A-lijn jurk met overlay van kantZizzi de Bijenkorf
€ 89,95 € 17,99
Box Parel Clutch WitSteps Steps
€ 44,95 € 31,45

Ben jij uitgenodigd voor een bruiloft mét dresscode? Geen paniek; in de styleguide vind je wat je zoekt!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer