Winnen

Hoe goed ken jij je beste vriendin? Bewijs het en win een make-over!

Kristel, 29 mei 2016

Hoe goed ken jij je beste vriendin? Bewijs het en win een make-over!

Hoe goed ken jij jouw beste vriendin? Weet je wat haar lievelingskleur is en op welke celeb ze stiekem een crush heeft? Weet jij precies wat je haar het beste kunt geven op haar verjaardag en wat ze het liefste eet? En niet onbelangrijk: ken jij haar stijl en gevoel voor mode door en door? Mooi! Want die kennis gaat er misschien wel voor zorgen dat jullie samen getrakteerd worden op een heuse make-over samen met een aantal ware fashion iconen

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Renault Twingo Fashion Challenge

Dat klinkt goed, toch? Dachten wij ook. En het enige wat je moet doen om kans te maken op een make-over is meedoen aan de Renault Twingo Fashion Challenge. En dat werkt als volgt: je bepaalt allereerst je eigen stijl door het naar links of rechts swipen van verschillende outfits. Zie je jezelf al helemaal lopen in outfit A? Swipe naar rechts! Krijg je de kriebels van outfit B? Swipe naar links! Als je alle outfitjes geswiped hebt begint het feest pas écht: nu is het de beurt aan jouw vriendin om te laten zien dat zij jou net zo goed kent als jij haar. Daag haar uit via Whatsapp of Facebook en fingers crossed dat zij jouw stijl tot in de puntjes weet. 

Doe mee en win een fashion en beauty make-over!

Kennen je BFF en jij elkaar als de állerbeste? Dan maken jullie misschien wel kans op een fantastische prijs. Jullie gaan dan samen met Sanny Verhoeven van Sanny zoekt geluk, Cynthia Schultz van Miss Lipgloss en May-Britt Mobach en Lilian Brijl van Amayzine (a.k.a. de fashion iconen) én de nieuwste en o-zo knappe Renault Twingo op pad om een complete make-over op het gebied van fashion en beauty te krijgen. Dus, schud je vingers even los en ga er goed voor zitten: er moet geswiped worden!

Renault Twingo Fashion Challenge

Meedoen aan de Renault Twingo Fashion Challenge kan van 23 mei t/m 13 juni. Succes!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer