H&M rockt met beats & boyisch bikerjacks Parijs Fashion Week

Modeketen H&M liet Parijs op haar grondvesten schudden gisteravond. Of in ieder geval het Grand Palais in de Franse hoofdstad. Want daar op Parijs Fashion Week was het weer tijd voor de H&M Studio show. Met front row de kritische blikken van Miranda Kerr, Jessica Alba en Solange Knowles moet je rocken. En dat is precies wat onze budgetfavoriet deed.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Boy meets girl

H&M Studio is de nieuwe naam voor H&M’s high fashion seizoenscollectie. De mix van vrouwelijke en mannelijke invloeden staat centraal. Zo worden slipdresses en gedrapeerde tops gecombineerd met herencolberts en bikerjacks. Belangrijke materialen zijn zijde, fijne kasjmier en fluweel. Imitatiebont zorgt voor textuur en decoratieve details bestaan uit borduursels, stras, kraaltjes en pailletten.

Op de beat van lekkere poprock nummertjes, stampten Andreea Diaconu, Joan Smalls en Saskia de Brauw met hun ranke lijfjes voorbij. Ze zijn representatief voor de moderne stijl met een mix van vrouwelijke en mannelijke invloeden die H&M neer zet. Wie meteen de items wil shoppen, moet nog even geduld hebben. De collectie is vanaf september 2014 in ongeveer 250 winkels wereldwijd verkrijgbaar.

Snapshots H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

H&M Studio Collection AW14

En, ga jij in september op jacht naar een item uit deze show?

CC: H&M

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • katja 3 jaar geleden

    Ben benieuwd. Nieuwsgierigheid is wel gewekt in ieder geval.

  • Sylvana 3 jaar geleden

    Ik vind die lange witte fake-fur jas die je ook op de onderste foto ziet we; heel erg gaaf eigenlijk! Nooit gedacht dat ik fake-fur leuk zou gaan vinden/