Hijs jezelf in een nieuwe jeans met The Sting

Wat houden we van jeans. Ze laten ons soepele dansjes doen tijdens een ladies night out en zijn heerlijk comfortabel tijdens een zondag bankhangen. En ook als het aan The Sting ligt kunnen we niet zonder. Daarom gaan ze denim gewoon vieren. En dat doen ze goed, heel goed! Met gratis jeans en een over the top party in de Westerunie. En wat een vette line-up, met dj's zoals Erick-E en D. Lektroluv . 'In denim we trust'. En dat geloven we maar al te graag. Want iedereen is uitgenodigd.

Sting lookbook

Let's party all night long

Schrijf je NU via de actiepagina in en maak kans op een jaar lang gratis jeans, een VIP treat met vele extra's op het dance event van The Sting of gratis kaarten voor de In Denim We Trust Party van The Sting. Iedereen die zich nu inschrijft krijgt eenmalig gratis verzending voor een online aankoop. Wat een nieuwe The Sting broek nog voordeliger maakt dan hij al was. Ja, jij ja. Waar wacht je eigenlijk nog op?

party

In denim we trust.

The Sting heeft een uitgebreide collectie met een hele eigen stijl. Streetstyle wordt gemixt met de wat meer klassieke items; de boyfriend pant tegenover de zwarte chique broek. Maar bovenal volgt The Sting het geloof van goede jeans. Wij zijn om en zeker 100% enthousiast door dit credo. De perfecte jeans vind je hier!

Cruz JeansSeven Sisters The Sting
€ 59,95
Push Up JeansAnti Blue The Sting
€ 49,95
Izzy SkinnySeven Sisters The Sting
€ 49,95 € 25,00
Jacky JeansAnti Blue The Sting
€ 69,95 € 35,00
Dana ZipAnti Blue The Sting
€ 69,95
Lauren JeansAnti Blue The Sting
€ 49,95 € 25,00
Coated PantSeven Sisters The Sting
€ 39,95
Jade CoatedSeven Sisters The Sting
€ 49,95 € 25,00
Jade CoatedSeven Sisters The Sting
€ 49,95 € 35,00

Welke jeans wordt je nieuwe maatje? Bekijk de hele The Sting collectie in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

The Sting

Reageer