High summer looks van Costes

Sinds Costes de Nederlandse steden heeft veroverd, is het voor ons vaste prik. Geen enkele shoppingday eindigt zonder even onze favo boutique binnen te lopen. Zodra we de eerste stap in de winkel zetten wanen we ons in een shophemel. Zachte kleuren, mooie vormen en de fijnste stoffen geven ons een gevoel van extase. Van basics die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen tot de one of a kind key-pieces. De items vormen een match made in heaven. Zoals het een hartendief betaamt, stelen de high summer looks van Costes ons modehartje.  

Costes lookbook

World wide inspiration

De modetrends van deze zomer weet Costes feilloos te vertalen naar haar nieuwe collectie. Van wereldse invloeden en exotische prints tot monochrome sportswear en zoete pastels. Met de variatie aan stijlen is er voor elk moment het perfecte key-item. Natuurlijk mogen bikini's in de eerste high summer collectie van Costes niet ontbreken. De swimwear lijn maakt een reis rond de wereld. Wereldse invloeden als animal prints, fringes, knits en kleurrijke patronen sieren de bikini's. Combineer je bikini met een high waist short, maxi skirt, denim of statement accessoire voor de perfecte beachlook.

Fashionchick's favoriete Costes looks

Costes lookbook

Lookbook Costes

Benieuwd naar de andere items uit de Costes high summer collectie? Shop Costes online. Geïnspireerd door de high summer looks? Bekijk dan de hele nieuwe collectie

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer