Hier shop je met korting tijdens de Fashionchick Shopping Days!

Vergeet Kerst, Valentijn of je verjaardag; vanaf nu zijn de Fashionchick Shopping Days je favoriete feestdagen! Waarom? Omdat shoppen met 20% korting bij de állerleukste webshops gewoon hartstikke leuk is! En ook al is dat genoeg reden tot een feest, het feit dat wij ter ere van deze Shopping Days een heuse Pop-Up Store openen, is toch wel de kerst op de o-zo modische taart. Vind je niet? Ik vertelde je al eerder dat een bezoekje aan de Candy Shop méér dan de moeite waard is (mocht je nog niet geheel overtuigd zijn, lees deze 7 redenen dan nog eens!). En niet in de laatste plaats omdat je er de nieuwste collecties van de leukste shops kunt komen bewonderen. Maar ja, wélke shops zijn dat dan precies? Dat vertel ik je vandaag!

Fashionchick Shopping Days 2016

Come check it out!

Ik kan alvast verklappen; het zijn zéker niet de minste shops. Zo kun je je komen vergapen aan de mooiste sieraden van onder andere Zinzi en My Jewellery en hangen de mooiste stukken van ModeMusthaves - die je normaal alleen online kunt zien! - bij ons in de Candy Shop. Maar er is meer! Want ook Urban Outfitters komt met het mooiste van het mooiste naar ons toe en schoenwalhalla Sacha toont haar zomercollectie. En het mooiste van allemaal? Je shopt van 14 t/m 16 mei álles wat je hartje begeert met 20% korting bij deze shops!

Shoppen met korting

Dacht je dat dat het was? Think again. Het feest gaat online namelijk nóg harder door! Je shopt namelijk ook met 20% korting bij shops zoals Costes, Livera, Omoda, WE Fashion, TopVintage, Manfield, Wenz en Donelli. Niet slecht dachten wij zo. Alvast een beetje inspiratie opdoen voor wat je dan allemaal met korting kunt shoppen? Ik zet mijn favorieten gráág voor je op een rij.

Fashionchick's Favorites

City Shirt - Palmtree - WhiteMy Jewellery T-shirtMy Jewellery
€ 29,95
Shimmer BikiniCostes Costes
€ 29,95
Rugtas lichtgrijsSacha Sacha
€ 39,99 € 19,99
Dames long parkaWE WE Fashion
€ 79,99
Dameshorloge MK6174Michael Kors Siebel Juweliers
€ 249,00
Fashionable Blue FeetModeMusthaves ModeMusthaves
€ 119,95
Zwarte Supertrash Hoed HOLLY BEADSST. Studio Omoda
€ 69,95 € 35,00
Lips all over hardcase hoesje voor de iPhone 6 / 6sFashionchick Smartphonehoesjes.nl
€ 14,95
Voorgevormde bustier leylie cup B-DLivera Livera
€ 20,99

Zien we jou ergens tussen 13 en 16 mei in de Fashionchick Pop-Up Store? Leuk! Meld je NU aan via het Facebook event en mis geen enkele update. 

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer