Fashionnews

Hier scoor je de tofste sneakers voor jezelf én je mini me

Kristel, 09 mei 2017

Hier scoor je de tofste sneakers voor jezelf én je mini me

Als mommy to be én enthousiast shopper (we spreken pas over een verslaving als het problematisch wordt, toch?) begint de kast van mijn mini me al aardig vol te raken. Mijn vriend vraagt zich regelmatig af of we al die broekjes, rompers, vestjes en jurkjes écht allemaal nodig hebben maar daar heb ik me tot nu toe behoorlijk goed uit weten te redden. Ik weet namelijk: het ergste moet nog komen. Ik ben namelijk nog niet begonnen aan haar schoenenverzameling. En ik kan je vertellen, daar heb ik grootste plannen mee. Ik geloof bijvoorbeeld heilig in het motto 'twinning is winning' en na het zien van de foto's van blogger Anouk Yve en haar té knappe kids is die overtuiging alleen maar sterker geworden...

Nike

Een feestje aan je voeten

Ok, misschien is een klein beetje uitleg gewenst. Twinning is dat je van je mini me een échte mini me maakt en bijvoorbeeld op hetzelfde schoeisel de deur uit stapt. Jij een paar Nike's aan je voeten, zij een paar Nike's aan háár voeten. Wil je het feest helemaal compleet maken dan zorg je ook nog dat je outfits op elkaar afgestemd zijn, maar eerlijk is eerlijk: dat is een taak voor de vergevorderde twinner. Laten we gewoon beginnen bij het feestje aan je voeten. En dat feestje vier je in mijn ogen het beste met Nike. Want het lijkt mij alles behalve vervelend om op dezelfde stoere sneakers als mijn dochter door het leven te gaan. Het kids aanbod van Nike is namelijk gi-gan-tisch en de ene sneaker is nog knapper dan de ander. En in veel gevallen vind je jouw maat gewoon bij de damesafdeling terug. En is je man jaloers? Geen paniek. Ook hij kan gewoon meedoen en jullie super hippe trio (of kwartet) compleet maken met een paar Nike sneakers aan zijn voeten. 

Nike

Van Air Max tot Air Force 1

Goed, dit klinkt makkelijker dan het is. Kiezen is namelijk bijna onmogelijk. Duik maar eens de Nike shop in en je zult zien: die sneakers wil je gewoon allemaal. Van Air Max tot Huarache. Van Roshe One tot Air Force 1. Het is allemaal even schattig en stoer tegelijk. Misschien een goed idee om een paar voor jezelf én je kleine bovenaan je Moederdag wishlist te zetten? 

Voor de hipste moeders

Nike Air Max Ultra 1 2.0 LENike Nike
€ 140,00
Nike Air Force 1 '07Nike Nike
€ 100,00
Nike Roshe OneNike Nike
€ 90,00 € 62,97
Nike Air Huarache Ultra SINike Nike
€ 140,00 € 97,99
Nike MD Runner 2 LWNike Nike
€ 75,00
Nike Classic CortezNike Nike
€ 85,00

Nog meer knappe sneakers voor je kids scoren? Check de hele Nike collectie in de webshop!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Nike

Lees meer