Hi WallTV: Wie belt er nou nog?

Advertorial

De Fashionchick gaat Whatsappend, Facebookend en skypend door het leven. Wie belt er nou nog? Sommige dingen gaan vanzelf voorbij, hoe vermakelijk ze ook zijn. Zoals bellen bijvoorbeeld en -als logisch gevolg- de belspelletjes. Niemand doet het meer. Hi snapt dat. Om haar nieuwe Messaging abonnementen onder de aandacht te brengen heeft de provider besloten om enkele good old belspelletjes terug te brengen. Maar nu dus zonder dat je hoeft te bellen. Want wie belt er nog nog?

Hi WallTV

CallTV wordt WallTV!

Weet je nog die tijd waar je op zieke dagen de dag vulde met een dekentje op de bank uitzieken onder het genot van belspelletjes? Het was de guilty pleaser van onze jeugd. Hi brengt die belspelletjes naar Facebook. CallTV wordt WallTV! WallTV speel je 1-op-1 tegen de gastvrouw. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. En dat is niet alles, want als absolute hoofdprijs maakt elke Facebooker die het woord goed raad, kans op een gloednieuwe Volkswagen up! ter waarde van €10.645,-.

Elke woordpuzzel wordt ingeleid door een speciaal daarvoor gemaakt filmpje of plaatje met wel een heel bekend CallTVgezicht. En dan puzzelen maar! Bij Hi WallTV zien deelnemers in een filmpje de puzzel en kunnen ze vervolgens gewoon in de comments reageren. De WallTV gastvrouw reageert meteen door te vertellen of het woord goed is. Zo niet, dan geeft ze live, ook weer in de comments, enkele hints. Het old school bellen met de gastvrouw is immers iets uit vroegere tijden.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer